• DOLAR 32.575
  • EURO 35.014
  • ALTIN 2425.184
  • ...
Hayatınızı Kolaylaştıran Küçük Ev Aletleri Vatan Bilgisayar’da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Son dönemlerde her şeyin online satış mağazalarından yapıldığı bu dönemde, hayatınızı kolaylaştıracak küçük ev aletleri, fırsat ürünleri, kampanyalı ürünler ve uygun ödeme seçenekleriyle Vatan Bilgisayar’da satışa sunuluyor.

Mutfakta işinizi kolaylaştıracak olan birçok aleti, uygun ödeme seçenekleriyle bulacağınız Vatan Bilgisayar’da; elektrikli ev aletleri, kişisel bakım ürünleri ve mutfak ürünleri bulunuyor.

Elektrikli Ev Aletlerinde Ünlü Markalar

Fiyatları ve modelleriyle en uygun fiyatları bir arada bulabileceğiniz elektrikli ev aletlerinde; Türk kahvesi makinasından, ısıtıcılara, hava nemlendiricilerden, pratik süpürgelere, şofben ve vantilatörden buhar kazanlı ütüye, semaver üründen, blender takımına, cam su ısıtıcı, saç düzleştiricisi, klimaya kadar birçok küçük elektrikli ev aletini bulabilirsiniz.

Alf, Arnica, Arzum, Baymak, Braun, Delonghi, Electrolux, Fakir, Fantom, Goldmaster, Grundig, Philips, Rowenta, Samsung, Simfer, Tefal, Ufo, Vestel gibi dünya markalarının ürünlerini bulacağınız Vatan Bilgisayar, uygun fiyat aralığında sunduğu ürünleri, online satış mağazasında bulabilirsiniz.

Kişisel Bakım Ürünleri Uygun Fiyata

Kadın ya da erkek kişisel bakım ürünleri, her zaman temiz ve düzenli kalmaya yardımcı olan ürünlerdir. Sağlık açısından kişiye özel ürünler olan kişisel bakım ürünleri arasında; tıraş makineleri, saç şekillendirme aletleri, saç kurutma makineleri, epilasyon aletleri, el ve ayak bakım setleri, ağız ve diş bakım ürünleri bulunuyor.

Arzum, Braun, Fakir, Gillette, Goldmaster, Grundig, Philips, Remington, Rowenta, School ve Tefal markalarının bulunduğu kişisel bakım ürünleri bölümünde uygun ödeme koşulları, kampanyalar ve taksit seçenekleri de yine Vatan Bilgisayar satış noktalarında tüketiciye sunuluyor.

Mutfak Ürünleri Yine Ev Hanımlarının Yardımcısı

Ev hanımlarının mutfakta geçirdiği zamanı daha aza indirmek adına, kaliteli markaların mutfak ürünlerini bulacağınız Vatan Bilgisayar’da, en uygun fiyatlarda bulacağınız, birbirinden farklı ürünler de var.

Blenderlar, çay ve kahve makineleri, su ısıtıcıları, yumurta pişirme makineleri, tost ve ızgara makineleri, ekmek yapma makineleri, kıyma makinesi, mikrodalga fırınlar ve daha birçok mutfak ürünü, uygun fiyat ve taksit seçenekleriyle Vatan Bilgisayar’da satışa sunuluyor.

Özellikle son günlerde revaçta olan akıllı sürahaler, sağlıklı patates kızartmaları için fritözler; Arnica, Arzum, Braun, Fakir, Philips, Sinbo, Tefal gibi ünlü markaların garantisinde satışa sunuluyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir