• DOLAR 32.446
  • EURO 34.453
  • ALTIN 2478.113
  • ...
Altın kuluçkadan bir iş fikri !!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Son zamanlarda coronavirus salgını nedeni ile bazı insanlarda işlerini kaybetmelerine neden olmaktadır ve bu mesele ailelerde bazı sorunlar yol açmaktadır, ama bu pandemi döneminde ise pazı yollardan para kazanma imkanı olmaktadır ve tamamen sağlıklı bir şekilde ve tehlikesi olmadan aileniz için bir gelir sağlayabilirsiniz.

Kanatlı hayvanların yetiştiriciliğinden bir çok insan faydalanmaktadır ve çoğu kişiler şehir hayatından kaçarak köy ortamında doğal ve organik tavuk veya diğer kümes hayvanları yetiştiriciliğine başlamıştırlar.

Bu zor dönemde para kazanmak için en uygun yöntem olmaktadır. Altın kuluçka firmasının uzmanları tarafından paylaşılan eğitim ve bilgi makaleleri tamamen sizin profesyonel bir yetiştirici olmanız için yardımcı olacaktır, farklı kuşlar hakkında yetiştiricilik ve kuluçka dönemi bilgileri Altın kuluçka web sitesi blog bölümünde paylaşılmaktadır.

Bu işe başlamak için bir kuluçka makinesine ihtiyacınız var ve yetiştiştirmek istediğiniz kuş hakkında bilginizin olması önemlidir. Başlangıç için az kapasiteli hobi kuluçka makinelerinden başlayabilirsiniz, hobi kuluçka makinesi genel olarak 100 adetten az kapasitelerde üretilmektedir ve hobi amaçlı veya amatör yetiştiriciler için iyi bir seçenek olmaktadır.

Hobi kuluçka makinası fiyatları için Altın kuluçka web sitesini ziyaret etmenize davet ederim. Ayrıca kuluçka makinesini evinizde bile yapabilirsiniz ve bazı malzemelerden el yapımı bir kuluçka makinesi ile başlayabilirsiniz, evde kuluçka makinesi yapmak için gereken malzemeleri altın kuluçka web sitesinde kuluçka makinası malzemeleri kategorisinden temin edebilirsiniz ve en kısa sürede adresinize gönderilir.

Ayrıca evde kuluçka makinesi yapmak için detaylı bir makale paylaşılmaktadır ve adım adım ne yapacağınız tamamen anlatılmaktadır.

Kanatlı yetiştiriciliği için en uygun ve masrafsız kuş yetiştiriciliği kaz veya ördek yetiştiriciliği olmaktadır.

Kazlar ve ördekler hastalıklara karşı dayanıklı olmaktadırlar ve ilaç ve aşıya gerek duymazlar, web sitemizde nasıl kaz yetiştiriciliği kurabileceğiniz hakkında detaylı bilgiler bulunmaktadır ve faydalanabilirsiniz.

kaz , ördek, tavuk vb… kuşların yumurtası ve eti sizin için güzel bir gelir kaynağı olabilir ve son zamanlarda insanların organik et ve yumurta tüketimine yönelmesi, organik ürünlerin talebi artmasına neden olmaktadır.

Bu yüzden kolayca bu durumdan faydalanıp ve hem kendiniz ve başkaları için iş fırsatları yapabilirsiniz. Altın kuluçka uzmanları ise 7/24 sizin sorularınızı cevaplamaya ve çözümler üretmeye hazır olmaktadır.

Altın kuluçka ile sizde kazanabilirsiniz !

Altın kuluçka ürünleri güncel teknoloji ile üretilmektedir ve yeni nesil kuluçka makinelerini sizin için kaliteli bir şekilde sunmaktadır. Firmamız kaliteden ödün vermeden toplu üretim yöntemi ile güncel kuluçka makinelerini sizin için sunarak başarı yolunda hızla ilerlemenizi sağlamaya çalışmaktadır. Ayrıca kanatlı yetiştiriciliği sektörü için her zaman destek olmaya çalışmaktadır.

Daha fazla bilgi için aşağıdaki adrese tıklamanız yeterli olacaktır.

https://altin-kulucka.com/

Bu haberler de ilginizi çekebilir