• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Sokağa çıkma yasağını duyan vatandaşlar market ve fırınlara akın etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Sokağa çıkma yasağı haberini duyan vatandaşlar, ev ihtiyaçlarını karşılamak için marketlere fırınlara koştu. Sosyal mesafenin hiçe sayıldığı marketlerin içerisinde izdiham oluşurken, market dışında da uzun kuyruklar oluştu.

Bu saatte sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin doğru olmadığını belirten bazı vatandaşlar, sosyal mesafeye uymayan diğer vatandaşlara da tepki göstererek bu şekilde sorumsuzca davranılmasının, virüsün bulaşmasını daha da kolaylaştıracağını belirttiler.

Market sırası beklerken sosyal mesafeye uymayan vatandaşlara tepki gösteren Yasin Çelme, “Sosyal mesafe korunmuyor. 3 metre mesafeyi kimse korumuyor. Arkadaşlarının çoğunun maskesi bile yok. Böyle olmaz. Yasağın bu saatte açıklanması doğru olmadı. Gece 24.00’dan sonra olsaydı böyle olmazdı.” dedi.

Vatandaşlardan Muhibullah Atik ise, “Şuan sokağa çıkma yasağı geldi. Bence bu saatte bildirilmesi çok yanlış. Daha önceden bildirilseydi, tedbir alınırdı. Şu anda hiçbir tedbir yok. Sosyal mesafe bitmiş, herkes iç içe girmiş. Marketleri görüyorsunuz, herkes ekmek almaya akın ediyor. Sosyal mesafe hiç yok. Bu saatte sokağa çıkma yasağının bildirilmesini yanlış buluyorum. Hasta olmayan insanlara da virüsün bulaşma riski şu anda yüksek.” diye konuştu. (İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir