• DOLAR 32.308
  • EURO 34.878
  • ALTIN 2414.226
  • ...
Adanalılar Hatimli Sabah Namazlarını Sevdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Seyhan Müftülüğünce başlatılan hatimli sabah namazı kılınan camileri bir bir ziyaret eden Seyhan Müftüsü Halil Uzun, Yeşilbağlar Camiindeki hatimli sabah namazına iştirak etti. Cami İmam-Hatibi Hafız Ali Sertdemir`in kıldırdığı Sabah Namazı`nda Camii hınca hınç doldu.

 

Bayan ve çocukların da iştirak ettiği namaz sonrası cemaate konuşan ve dua yapan Müftü Uzun, \"Değerli kardeşlerim eğer bu bir alışveriş ise, bu bir ticaret ise bu yüzden siz çok şanslısınız. Manevi olarak bir alışveriş içerisindeyiz. Allah alışverişinizi ve ticaretinizi mübarek eylesin. Sabah Namazının paha biçilmez seher vaktine talip olmak huşu ile Allah`a yakarmak ve bir Kur`an cüzü ile Sabah Namazını kılarak Hatimli Sabah Namazıyla taçlandırmaktan daha karlı ne olabilir? İşte uhrevi alemde bu alışverişinizin karşılığını Cennetteki köşklerinizle inşallah göreceksiniz. Allah sayınızı ve sayımızı artırsın hepimize huzur ve huşu versin\" dedikten sonra cemaate dua yaptırdı.

 

Dua esnasında bazı cami cemaatinin gözyaşlarına hakim olamadığı gözlenirken Yeşilbağlar Camii Dernek Başkanı Cumali Özcan \"Normal Sabah Namazında 1 veya 1,5 saf olan cemaatimiz bu gün camimizi hınca hınç doldurarak 8- 9 saf olmuşlardır. Müftülüğümüze başlattığı bu çalışmadan dolayı teşekkür ediyoruz\" dedi.

 

Namaz sonrası, gelen Cemaatin tamamına simit ayran ve ciğer kebap ikram edildi. (Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir