• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Adana Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Adana`da 7 Haziran 2011 Salı günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:


ADANA HABER GAZETESİ: Karataş`a Çatalan Suyu
Bürokratlarla birlikte Karataş İlçe Belediyesi Meclis Toplantısına katılan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Çatalan içme suyunun Karataş`a ulaşması için yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Kız Çocuğuna Bıçaklı Taciz
Adana`da bir kişinin bıçak çekerek cinsel istismarda bulunmak istediği 6 yaşındaki kız çocuğu, tacizcinin elinden zor kurtuldu. Edinilen bilgiye göre; 19 yaşındaki taciz zanlısının, küçük kızdan kendisine camiyi göstermesini istediği, camiye gelince de çocuğu cami tuvaletine bıçak zoruyla götürdüğü, ancak küçük kızın bağırması üzerine kaçtığı ancak eşkali belirlenen zanlının yakalandığı kaydedildi.

ÇUKUROVA MERHABA GAZETESİ: Öztürk`ün Hayali Suya mı Düştü?
Seyhan Belediye başkanı Azim Öztürk, Başbakan`ın Adana mitinginden önce ağzından baklayı çıkartıp, 1 milyon metrekarelik alanda kentsel dönüşüm yapacaklarını söyledi ancak başbakan ise Adana mitinginde bu müjdeyi vermedi.

Kuşların Ekmek Savaşı
Atatürk Parkın`da vatandaşlar tarafından atılan simitleri kapmak için kuşlar birbiri ile yarışıyor.

Esnafa Vergi Uyarısı
Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık, esnaf ve sanatkarın, işyeri vergi levhalarını yasa gereği 30 Haziran`a kadar mutlaka yeniletip, bandrollenerek, tasdik ettirmeleri gerektiğini bildirdi.
Ayhan Kaya - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir