• DOLAR 32.549
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2443.224
  • ...
Bakanların Van Programı Ertelendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Açılış ve incelemelere bulunmak üzere Salı ve Çarşamba günü Van`a gelmesi beklenen Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Denizcilik, Ulaştırma ve Habercilik Bakanı Binali Yıldırım ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik`in programları kötü hava koşulları sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

 

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Salı günü Van`da Türkcell ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) tarafından Kalecik mevkiinde yaptırılan öğretmenevi, YTY firması tarafından yaptırılan `Cemil Yörük İlkokulu, Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı açılışı, İskele İmam-Hatip Lisesi ve Polatoğlu İlkokulu ve Ortaokulu açılışlarına katılacaktı.

 

19 Aralık Çarşamba günü Van`a gelecek olan Deniz, Ulaştırma ve Habercilik Bakanı Binali Yıldırım ve AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Hüseyin Çelik`te Gedikbulak Köyü`nde İzmir Ticaret Odası`nın yaptırdığı okul, Van Merkez`deki Hacı Ali Akın İlkokul ve Ortaokul ile İkinisan Köprülü Kavşağın açılışlarına katılacaktı. Bakanların programları yoğun kar yağışı sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

 

Öte yandan programları ertelenen Denizcilik, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım 26 Aralık Çarşamba günü, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer`in programının ise 10 Ocak 2013 Tarihine ertelendiği belirtildi. (Murat Dalgın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir