• DOLAR 32.328
  • EURO 34.853
  • ALTIN 2398.183
  • ...
Kızılay`dan Kumbara Dağıtımı‏
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Kızılay Batman Şubesi, sosyal sorumluluk kapsamında başlattığı bir projeyi daha hayata geçirdi. `Ağaç yaş iken eğilir` atasözünden yola çıkan Kızılay Batman Şubesi, tutumlu olmanın önemini öğrencilere kumbara alışkanlığıyla aşılatıyor.

 

Kızılay Batman Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ, Sosyal sorumluluk projesi kapsamında verilen kumbaraların öğrencilere tutumlu olmanın yanı sıra yardımlaşma, dayanışma ve alınan harçlıkların doğru yer ve zamanda kullanıma imkân sağlayacağını ifade etti.

 

Her gün alınan harçlıklardan biriktirilecek paranın bir bölümü ile okul harçlığını çıkaran öğrencilerin olduğu kaydedilirken, kumbara dağıtımına ise Kültür Mahallesinde bulunan Kültür İlkokulu 2-C sınıfı öğrencileriyle başlandı.

 

Proje ile 40 öğrencilere kumbaralarını, Kızılay Başkanı Sabahattin Tezdiğ ve Kızılay çalışanları dağıttı. 2/C Sınıf Öğretmeni Sipan Erol, kumbara dağıtımından dolayı Batman Kızılay Şube Başkanı Sabahattin Tezdiğ`e teşekkür ederken, kumbarada biriktirilen harçlıkların \"okul yapımında ben de varım\" projesine de destek sağlanabileceğine değindi.

 

Kızılay Batman Şube Başkanlığı, farklı okullar ve ana sınıfları olmak üzere il genelinde bin adet kumbara dağıtımı gerçekleştirmeyi hedeflerken 300 adet de \"güvenli yaşamayı öğreniyorum\" adlı kitap dağıtımını gerçekleştirecek. (İsmail Mikyas - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir