• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Batman Valisi TPAO Heyetini Makamında Kabul Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Bölge Müdürlüğü yöneticileri, TPAO`nun kuruluşunun 58. yıldönümü münasebetiyle Vali Yılmaz Arslan`ı makamında ziyaret etti. Ziyarete, TPAO Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, müdür yardımcıları Tuncay Köse ve Duran Demir ile 13 servis müdürü katıldı.

 

Bölge Müdürü Akın, heyete katılan personeli tanıttıktan sonra Vali Yılmaz Arslan`ı TPAO`nun 58. yıldönümü münasebetiyle düzenlenecek olan resepsiyona davet etti.

 

Akın, Vali Yılmaz Arslan`a TPAO`nun Batman`da ve yurt dışında yürüttüğü faaliyetlerle ilgili teknik bilgiler aktararak geleceğe yönelik hedeflerini anlattı. Petrol üretimi konusunda en son teknolojileri kullandıklarını ifade eden Akın, bölgede bulunan petrolün ağır olduğunu, bu yüzden petrolü çıkarmak için yeni buhar teknolojileri denediklerini anlattı.

 

Batman Valisi Yılmaz Arslan, çalışmalarını takdir ettiğini ve devlet kurumları arasında TPAO`nun başarılı ve örnek kuruluşlardan biri olduğunu ifade etti.

 

Heyet, sohbet sonrasında Valiye çini işlemeli tabak ve `Petrol` isimli kitap takdim etti. Vali Arslan, gelen heyete ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek başarılarının devamını diledi. (Mehmet Sait Çelik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir