• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
SON DAKİKA
​Adli kontrolle serbest bırakıldı silahlı soygun yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Gaziantep’te 3 gün önce bıçakla bir otomobili gasp ettiği için yakalanan ve çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararı ile serbest bırakılan genç, serbest kaldıktan sonra kar maskesi ve av tüfeğiyle bir berber dükkanına girerek soygun yapınca tekrar yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, geçtiğimiz çarşamba günü Şahinbey ilçesi Ünaldı Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, B.Ç (18) yüzüne kar maskesi takarak av tüfeği ile cadde üzerindeki bir berbere girdi. Burada rastgele ateş eden B.Ç, iş yeri sahibinin üzerindeki paraları alarak kaçtı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, görgü tanıklarının ifadelerini alarak güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Yapılan incelemede, şüphelinin çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen B.Ç olduğu belirlendi.

Evine düzenlenen operasyonla gözaltına alınan ve ifadesi alınmak üzere emniyete götürülen B.Ç'nin 3 gün önce de bir otomobili bıçak kullanarak gasp ettiği ve çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilen B.Ç, adliyeye sevk edildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir