• DOLAR 32.239
  • EURO 34.781
  • ALTIN 2460.973
  • ...
"Yol yapması gerekenler çukur kazarak bu halka ihanet etti"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mardin'e geldi. Saat: 14.00'te Mardin Havalimanı'nda il protokolü tarafından karşılanan Bakan Kasapoğlu, buradan Yeşilli ilçesine geçti.

Yeşilli'de halka hitap eden Kasapoğlu, HDP/PKK'yi işaret ederek, yol yapması gerekenlerin çukur kazarak bu halka ihanet ettiklerini ifade etti.

Spor alanında yapılan yatırımlara da değinen Kasapoğlu, "Ülkemizde son 17 yılda spor anlamında çok güzel tesisler oldu. Bunun bir kısmını siz Yeşilli'de tecrübe ettiniz, bir kısmını Mardin'de gördünüz, Mardin'in diğer ilçelerinde gördünüz, bir kısmını da ülkemizin diğer coğrafyalarında gördünüz. Ülkemizde 2002 yılında bin 500 adet spor tesisi varken, şimdi 5 bine yakın tesis var. Çok basit bir rakam bu, çok somut bir örnek... 2002'de 200 bine yakın yurt kapasitesi varken, şimdi 700 bine yakın yatak kapasitemiz var. Bunları inşallah hep birlikte artıracağız. Bunun için elbette 31 Mart'a güçlü destekleriniz çok önemlidir." dedi.

Kasapoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sadece yollarınıza çukur kazanlar değil, gönüllerinizi delik deşik edenler, bu coğrafyaya, insanına, çocuklarına, gençlerine, kadınlarına ihanet ettiler. Hepiniz de bunu tecrübe ettiniz." şeklinde konuştu.

Yeşilli halkına müjde getirdiğini aktaran Kasapoğlu, spor sahalarının sayısını artıracaklarını ve Yeşilli'ye yüzme havuzu kazandıracaklarını, eylül ayına kadar bitireceklerini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, buradaki konuşmasının ardından Midyat ilçesine geçmek için buradan ayrıldı.  (M. Salih Keskin - İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir