• DOLAR 32.563
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2434.492
  • ...
Öğrencilerden Arakan`a Yardım Kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Toplumsal Duyarlılık Projeleri çerçevesinde Arakan`a yardım kampanyası başlatan Hasan Kalyoncu Üniversitesi öğrencilerinin örnek davranışının proje koordinatörlüğünü İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Uçar yapıyor.

 

Yardım kampanyası çerçevesinde Kurban Bayramı`nda Arakan`da bulunan, Cihangir Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Güneş, öğrencilere seminer verdi.

 

Öğretim elemanları ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile karşılanan seminerde Mustafa Güneş, bu yardım kampanyasında neler yapılabileceğini soran öğrencilere, \"Bu projeye olan duyarlılığınız bizleri memnun etmektedir. Sizler de şehrin farklı yerlerine stantlar kurarak, panolarınızda bu etkinliğe yer vererek katkılarınızı sağlayabilirsiniz\" dedi.

 

Kampanyanın Hasan Kalyoncu Üniversitesi`nde okuyan Arakanlı öğrenciler ve diğer öğrenciler tarafından yürütüleceğini ifade eden Prof. Dr. Mustafa Uçar ise, \"Toplumsal Duyarlılık Projeleri çerçevesinde, Öğretim Görevlisi Mahmut Tekin`in öncülüğünde, Arakan`da yaşanan sıkıntılara duyarsız kalmayıp, toplumda yardım bilincinin geliştirilmesi amacıyla böyle bir faaliyete girişilmiştir\" dedi ve kampanyaya destek veren öğrencilere teşekkür etti.
Seminerde Arakan`da yaşanan acı ve sıkıntılara ait görüntüler, katılan öğrencilere duygusal anlar yaşattı. (Şefik Mert - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir