• DOLAR 32.368
  • EURO 34.976
  • ALTIN 2325.24
  • ...
Meal Sınavının Gaziantep`teki Sınav Yeri Belli Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Kuran Nesli Platformunun 18 Kasımda yapacağı Türkiye geneli Kur`an-ı Kerim meal sınavının Gaziantep` teki sınav yerini Şehreküstü mevkiinde bulunan Atatürk Lisesi olarak açıklayan Kuran Nesli Platformu Gaziantep temsilcisi M. Nakşi Erat katılımcıların 09.30`da lise önünde olmasını isteyerek önemli uyarılarda bulundu.

 

Kur`an-ı Kerim mealinin ilk on cüzünden 75, Kuran Nesline Kuran İlimleri adlı kitaptan da 25 sorunun sorulacağı sınav için katılımın hayli yoğun olduğuna değinen Erat, \"Bu sınavla birlikte halkın yüce kitabımız Kur`an-ı Kerim ve onun mealiyle nasıl iç içe olduğunu göreceğiz\" ifadelerini kullandı.

 

Sınavın 18 Kasım Pazar günü Atatürk Lisesinde yapılacağını belirten Erat, \"Sınava girecek olan kardeşlerimizin bacılarımızın daha önceden aldıkları sınav giriş kartlarıyla beraber nüfus cüzdanlarını da yanlarında getirmelerini, ayrıca cep telefonu, mp3 gibi ses kayıt özelliği olan cihazlarıyla sınava gelmemelerini rica ediyoruz\" dedi.

 

Türkiye geneli ilk ona girenlerin umreyle ödüllendirileceği sınavda, il birinci, ikinci ve üçüncülerine sürpriz hediyelerin verileceğini ifade eden Erat, \"Meal sınavıyla amaçlanan yeni neslin Kuran`la buluşmasıdır. Kuran`la haşir neşir bir gençliğin hayat çizgisinin daha İslami olacağına inanıyoruz\" dedi. (Bekir Aslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir