• DOLAR 32.322
  • EURO 35.15
  • ALTIN 2292.96
  • ...
Terör Devleti İsrail`e Tepkiler Sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ - Postane Meydanında basın açıklaması yapan Bilge Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (Bilge-Der) Siyonist İsrail`i kınayarak tepkisini gösterdi.

 

Gazze`yi açık cezaevine çevirerek mazlum halkı yıllarca ambargo altında tutan ve her gün Müslümanları şehit ederek kan döken işgalci terör devleti Siyonist İsrail`in, HAMAS komutanlarından Ahmet Cabiri`yi şehit etmekle başlattığı saldırılarını sürdürdüğünü belirten Bilge Der başkanı Emrullah Şahin, \"Ebetteki İsrail, bu cüreti büyük şeytan ABD`den almaktadır. İşgalci Siyonistlerin zulümlerine sessiz kalan tüm Müslümanlar da İsrail`in zulmüne zemin hazırlamaktadırlar\" dedi.

 

\"Filistin Yalnız Filistinlilerin Değil\"
Siyonizm`in barbarlığının bir kez daha gerçek yüzünü bütün dünyaya gösterdiğini dile getiren Şahin, \"Filistin yalnız Filistinlerin değil, İslam davasının ortak davasıdır. Dolayısıyla İsrail`in bu büyük vahşetine ve soykırımına seyirci kalmamız mümkün değildir. Gazze insanlığın sessiz bakışları arsında yok edilmeye çalışılırken Müslüman halkların buna seyirci kalması büyük bir gaflettir\" ifadelerini kullandı.

 

Zaman Siyonist`in Yüzüne Tükürme Zamanı
\"Yapılan soy kırımı görmüyor muyuz? Filistinli annelerin feryatlarını duymuyor muyuz? Yeryüzünde akıtılan Müslüman kanı yetmiyor mu? Mazluma sahip çıkma zamanı gelmedi mi? Siyonist zalimlerin yüzüne tükürme zamanı gelmedi mi? Diye soran Şahin; \"Katil terör devleti İsrail`i kınıyoruz. Yüce Rabbimizin, gazaba gelerek bir kez daha biz Müslümanların eliyle onları zillet çukuruna atmasını ve zalimleri zelil kılmasını niyaz ediyoruz\" dedi. (Yasin Kavaklı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir