• DOLAR 32.22
  • EURO 35.062
  • ALTIN 2447.305
  • ...
SON DAKİKA
Cizre`de Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK-Türk Kızılay Diyarbakır Merkezinden Şırnak`ın Cizre ilçesine gelen ekip, hükümet konağı önünde kan bağışı kampanyası düzenledi. Cizreli vatandaşlar, hükümet konağı önünde başlatılan kan bağışı kampanyasına yoğun ilgi gösterdi.

 

Türk Kızılay`ı Cizre Şube Başkanı Abdulaziz Sanrı, \"Her sene iki kez kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. Hastanelerde bulunan hastalarımız için bu kanı topluyoruz. Bu kan toplamak ve kan vermek çok azimli bir hayırdır. Hem de insanların sağlığı için de çok iyidir. Milletimizden Allah razı olsun kampanyaya ilgi gösteriyorlar. Şırnak il merkezinde ve diğer ilçelerde bir gün kan bağışı kampanyası düzenleniyor. Ama Cizre`nin nüfus fazlalığından dolayı Cizre`de iki gün düzenleniyor. Bu açıdan 3-4 senedir kan toplama da Cizre rekor kırmış. İnşaallah güzel bir faaliyet olur. Hem kan veren insanlarımız için iyidir hem de kan ihtiyacı olan hastalarımız için iyidir. Vatandaşlarımızın kampanyaya ilgi ve alakaları da var. Onlarda artık anlamışlar kan vermek hem çok iyi olduğu hem de büyük bir hayır işlediklerini. Allah razı olsun. \" dedi.

 

Kan veren Emre Yalçın adında bir vatandaş, \"Kan vermek çok iyidir. Biz memnunuz. Herkese ve arkadaşlarımıza kan vermeyi tavsiye ediyoruz. Çünkü insanın vücudu için çok iyidir. Onun için kan veriyorum.\" diye konuştu.

 

Başka bir vatandaş Hasan Kutlu da, şöyle dedi: \"Kan vermek iyidir. Kanımız yenileniyor çok güzel bir şeydir. Milletimizin kana ihtiyacı çok var. Kanımızı vermek güzel bir şeydir.\"(Abit Dündar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir