• DOLAR 32.297
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2406.745
  • ...
Çıkan yangın sonrası patlama: 2 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir evde elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangına itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği sırada patlama meydana geldi. Olayda, 2 itfaiye eri yaralanırken, bir kişi de dumandan zehirlendi.  

Yangın, saat 16.00 sıralarında Ramazan İpek'in İpek Mahallesi'nde bulunan kiralık evinde çıktı. Edinilen bilgilere göre, aile fertlerinin evde olduğu esnada elektrik kontağından yangın çıktı. Yangını fark eden aile bireyleri can havliyle kendilerini dışarı atarken, misafirlikte bulunan ve hamile olan evin kızı Zinet Fidan, çıkan dumandan zehirlendi. Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, evin içerisinde yangına müdahale ettiği esnada basınçtan dolayı şiddetli bir patlama meydana geldi. Çıkan patlamada Kızıltepe İtfaiye Amiri Yusuf Yiğit ile İtfaiye Çavuşu Cemil Çoktan hafif şekilde yaralandı.

Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri, Yiğit, Çoktan ve Fidan'ı ambulansa alarak müdahalede bulundu. Yangın güçlükle söndürülürken, evdeki tüm eşyalar yanarak, ev kullanılamaz hale geldi. (Mehmet Aslan-İLKHA)



















Bu haberler de ilginizi çekebilir