• DOLAR 32.188
  • EURO 35.125
  • ALTIN 2434.95
  • ...
Düğün konvoyunda zarf kavgası! 5 gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çorum'da M.Ç. (24), aracıyla Zile Caddesi'nde seyir halindeyken, içinde para içeren zarfların olduğu bir düğün konvoyunun yolunu kesti. Araçtan inen M.Ç. ve E.C.K. (24) ile düğün sahipleri arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri yönlendirildi. Polis ekipleri kavgayı ayırmaya çalışırken E.C.K. yere düştü. M.Ç. ise olay yerinden aracıyla kaçmaya çalışırken yere düşen arkadaşı E.C.K'nin üzerinden geçti.

Kavga bir süre daha devam ettikten sonra M.Ç, arkadaşı E.C.K'yi aracına bindirip, polisin dur ihtarına uymadan olay yerinden kaçtı. Bu sırada polisin havaya ateş açtığı görüldü.

İki arkadaş, polis takibi sonucunda Günhan Mahallesi Kızıl Burun bölgesinde yakalandı.

Yaralı, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Alaca Devlet Hastanesi'ne götürüldü, ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. M.Ç. ve olaya karıştığı tespit edilen düğün sahiplerinden 4 kişi, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Diğer yandan, E.C.K'nin üzerinden aracın geçmesi ve iki arkadaşın araçla olay yerinden kaçması, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir