• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
İşgalci sözde bakandan Sinvar açıklaması!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist rejim sözde Dışişleri Bakanı Israel Katz, siyonist rejimin esirleri eve getirmek için "önemli tavizler vermeyi kabul ettiğini", ancak Hamas'ın "defalarca reddettiğini" iddia etti.

SİYONİST REJİMDEN SİNVAR BAHANESİ!
Katz, X'teki bir gönderisinde "Herkes Sinvar'ın her şey karşılığında bile tüm rehineleri serbest bırakmaya niyeti olmadığını anlıyor" dedi.

İşgalci Katz, Hamas'ın Gazze'deki lideri Yahya Sinvar hakkında "Dünyanın İsrail'e savaşı kayıtsız şartsız durdurması için baskı yapacağına ve Gazze'yi kontrol etmeye devam edebileceğine inanıyor" dedi.

"NETANYAHU ÇABALARI SABOTE EDİYOR"
Hamas lideri İsmail Haniye Pazar günü yaptığı açıklamada, katil Netanyahu'yu "saldırıyı sürdürmekle" ve "arabulucular ve çeşitli taraflar aracılığıyla gösterilen çabaları sabote etmekle" suçladı.

Katil Netanyahu'nun ofisi de bir açıklama yaparak, "Rehinelerin serbest bırakılması anlaşmasını Hamas'ın değil de Netanyahu'nun sabote ettiği iddiası tamamen yalandır ve kamuoyunu kasıtlı olarak aldatmaktadır" mesajını paylaştı.

Kahire'de iki gün süren görüşmelerde Hamas'ın kalıcı ateşkes istemesi, siyonist rejimin ise Filistinlilerin Gazze'deki son sığınağı Refah'ın işgalinde ısrar etmesi nedeniyle anlaşmaya varılamadı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir