• DOLAR 32.564
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2445.831
  • ...
`Canlarımız O`(sav)na Feda Olsun`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Tüm dünyada tel`in edilen, İsrail ve ABD yapımı hayasız filme bir tepkide Mersin`den geldi. Peygamber Sevdalıları Platformu, Mersin Ulu Camii avlusunda düzenlediği basın açıklaması ile hayasız film kınandı. Basın açıklaması başlamadan önce ABD ve İsrail`e ait bayraklar yere serilerek halkın üzerinden geçmesi sağlandı. Kura`n-ı Kerim tilavetinden sonra basın açıklamasına geçildi.


Allah Onları Kahretsin
Basın açıklamasını Peygamber Sevdalıları Platformu Mersin Koordinatörü Ercan Fidan Okudu. Amerika`da çekilen ve gösterime giren alçakça bir filmde Hz. Muhammed`e hakaret edildiğini hatırlatan Fidan, İslam düşmanlarının kirli dilleri ile yüce Peygamberimize hakaret etmekle bir kez daha derin nefretlerini açıkça gösterdiklerini söyledi. Fidan, "Amerika ve İsrail; İslam ve Kur`an`ın her geçen gün parıldamasından dolayı çirkin ve nefret dolu bir şekilde öfkelerini kustular. İnsanoğlunun en kutsal simasına karşı yaptıkları bu mel`un hadiseyle, kara yüzlerini gösterdiler. Allah onları kahretsin" dedi.


Canlarımız Onun Uğruna Feda Olsun
"Canlarımız onun uğruna feda olsun" diyen Fidan, "Hz. Muhammed sallallahu aleyhi veselleme hakaret asla kabul edilemez. Hiçbir Müslüman böyle bir küstahlığa tahammül edemez, bu tür bir saldırıyı kabul edemez. Yeryüzünde hiç kimsenin Efendimize dil uzatmaya haddi ve hakkı yoktur. Düşünce özgürlüğü hiç kimseye Müslümanların kutsallarına edepsizlikte bulunma hakkı vermez. İfade özgürlüğü hiç kimseye hiç bir semavi dinin mukaddesatına dil uzatma ve hakaret etme hakkı vermez. Bu menfur olayın tüm faillerini, büyük şeytan Amerika ve israili lanetliyoruz. Allah`ın laneti üzerlerine olsun" diye belirtti.


Hz. Muhammed Biz Müslümanların Namus-u Ekberidir
Fidan sözlerini şöyle sürdürdü, "Kur`an ve Hz. Muhammed biz Müslümanların namus-u ekberidir, en büyük namusumuzdur. Anamız, babamız, canımız Hz. Muhammed`e fedadır. Hz. Peygamber sallallahu aleyhi veselleme hakaret eden bize hakaret etmiştir. O hazrete saldıran bize saldırmıştır. O`nun düşmanı bizim düşmanımızdır. Peygamber Efendimize karşı yapılan bu küstahça hareketin Gayretullah`a ve İzzetullah`a dokunmasını ve İslam düşmanlarının sonlarının gelmesine vesile olmasını Yüce Mevla`dan diliyoruz. Ayrıca dünyanın dört bir yanında Peygamber Sevdalılarının gösterdikleri bu tepkilerin, İslam ümmetinin vahdetine vesile olmasını Allah-u Teâlâ`dan temenni ediyoruz." (Osman Öksüz-İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir