• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 22 Eylül 2012 Cumartesi günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

BATMAN BASIN.COM; `TGK`DAN PEYGAMBERE SADAKAT MİTİNGİNE DESTEK`
TGK Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, pazar günü Diyarbakır İstasyon Meydanı`nda yapılacak olan Peygambere Sadakat Mitingine Türkiye`nin dört bir yanından arkadaşlarıyla beraber katılacaklarını açıkladı.

`Fikret Bayram`ın Sevki Diyarbakır`a Çıkarıldı`
14 yıldır cezaevinde bulunan ve vücudunun yüzde 92`si felçli olan Fikret Bayram`ın sevki Diyarbakır D Tipi kapalı Cezaevi`ne çıkarıldı.

BATMAN UMUT GAZETESİ; `EMEKLİLER TPAO`YA ZİYARET`
Yeni görevine seçilen Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen ve yönetim kurulu üyeleri TPAO Bölge Müdürü ve Müdür Yardımcısını makamlarında ziyaret ettiler.

`Yatak Sayısı 200`den 300`e Çıkarıldı`
Batman İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçi, yeni yapılacak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yatak sayısının 200`den 300`e çıkarıldığını söyledi.

BATMAN GAZETESİ; `EHLİYETSİZLERE GÖZ AÇTIRMIYOR`
Kentin farklı noktalarında kontrol noktası oluşturan polis ekipleri, ehliyetsiz araç ve motosiklet kullanan sürücülere göz açtırmıyor. Motosiklet hırsızlıklarının hızla artış gösterdiği ilimizde, polis ekipleri sürücüleri durdurarak kimlik ve ehliyet kontrolü yapıyor. Ehliyetsiz olarak trafiğe çıkan sürücüler hakkında yasal işlemlerin başlatıldığı çalışmalar, kentin en işlek noktalarında yoğunlaşarak devam ediyor.

`Suriye Mültecilerine Yardım Kermesi`
Özgür-Der Suriyeli mülteciler yararına yardım kermesi düzenledi. Pınarbaşı Mahallesi Yaşam Hastanesi önünde saat 10.00-19.00 arası düzenlenen kermes 2 gün süreyle açık kalacak.

BATMAN PUSULA GAZETESİ; `İŞ MAKİNELERİ VE ŞANTİYELERİN YAKILMASI HİÇBİR ZÜMREYE FAYDA SAĞLAMAZ!`
Son zamanlarda şantiyelere yönelik saldırılar üzerine açıklama yapan MÜSİAD Batman Şubesi, Bölge halkı için çalışan firma ve şahıslara yönelik düzenlenen maddi zararlı saldırıların hiçbir zümreye fayda sağlamayacağını kaydetti.

`Koyun, Keçi Yetiştiricilerin Dikkatine!`
Batman Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü koyun keçi yetiştiricilere uyarıda bulunarak, hayvanların kulak küpe numaralarını gösteren liste ile Batman Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğine başvurmayanların desteklemelerden yararlandırılmayacağı belirtildi.

BATMAN MEDYA GAZETESİ; `VALİ`DEN KURUMLARA ÜLTİMATOM!`
Vali Yardımcıları, kaymakamlar ve tüm kurum müdürleriyle `Verimlilik` toplantısı yapan Vali Yılmaz Arslan, vatandaşa hızlı ve verimli hizmet sunmak için tüm önlemlerin alınmasını istedi.

`Uydurma Sınav Düzenlemiş`
Geçtiğimiz günlerde dolandırıcılık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan Batman Üniversitesi öğretim görevlisi M.Y`nin (37), işe yerleştirmek vaadiyle bazı kişilerden para aldığı ve uydurma sınav düzenlediği ortaya çıktı.

BATMAN POSTA GAZETESİ; `ÇEVRİMOVA KÖYÜ EN TEMİZ KÖY SEÇİLDİ`
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı`nın başlatmış olduğu \"Temiz Türkiyem Atılımı\" Projesi`nde Beşiri`nin Çevrimova (Barısıl) Köyü Batman`ın en temiz köy seçildi.

`Suyun Olmadığı Yere Hizmet Gitmemiş Demektir`
KÖYDES kapsamında köylerin su ve yol programlarının masaya yatırıldığı Köydes İkinci Değerlendirme Toplantısı`nda konuşan Vali Yılmaz Arslan, köylere yapılan yol ve su gibi yatırımların projeden uygulama sonucuna kadar her aşamasının titiz bir şekilde takip edilmesini istedi.

BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ; `MUSTAZAFLAR HAREKETİ BİLGE DER ÜYELERİNİ BİLGİLENDİRDİ`
Mustazaflar Hareketi, bilgilendirme toplantıları kapsamında Bilge Der üye ve gönüllüleri ile bir araya geldi.

`Sadakat Mitingi İçin Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı`
Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakır Şubesi pazar günü yapılacak olan Peygambere Sadakat Mitingi için dernek üye ve gönüllülerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

BATMAN BARIŞ GAZETESİ; `TGK`DAN PEYGAMBERE SADAKAT MİTİNGİNE DESTEK`
TGK Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, pazar günü Diyarbakır İstasyon Meydanı`nda yapılacak olan Peygambere Sadakat Mitingine Türkiye`nin dört bir yanından arkadaşlarıyla beraber katılacaklarını açıkladı.

`Anız Yangınları Pencere Açtırtmıyor`
Batman merkez ve ilçelerinde yaklaşık iki haftadır yoğun tepkilere neden olan anız yangınlarına Cuma hutbesi de çözüm olmadı.

BATMAN DURUŞ GAZETESİ; `İŞ MAKİNELERİ VE ŞANTİYELERİN YAKILMASI HİÇBİR ZÜMREYE FAYDA SAĞLAMAZ!`
Son zamanlarda şantiyelere yönelik saldırılar üzerine açıklama yapan MÜSİAD Batman Şubesi, Bölge halkı için çalışan firma ve şahıslara yönelik düzenlenen maddi zararlı saldırıların hiçbir zümreye fayda sağlamayacağını kaydetti.

BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ; `DEDAŞ REKLÂMLARDAN ŞİKAYETÇİ!`
Batman DEDAŞ İl Müdürlüğü, kentin değişik noktalarında bulunan trafolara asılan reklam afişlerinden şikayetçi.

,BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ; `GÖKYÜZÜNDE ANIZ DUMANI!`
Anız yakma vakalarının önüne geçilemediği Batman`da akşam saatlerinde nefes almakta güçlük çeken Batmanlılar, ilgi kurum ve kuruluşları göreve davet ediyor. Mısır tarlalarındaki hasadın kalkmasının ardından ateşe verilen mısır kozaları ile saplarından çıkan dumanlar kentin üzerine karasaban gibi çöküyor. (Mehmet Sait Çelik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir