• DOLAR 32.316
  • EURO 35.131
  • ALTIN 2293.174
  • ...
Halkın Hakarete Tepkisi Büyük
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Kendileriyle röportaj yaptığımız Vanlılar bu çirkeflik karşısında sessiz kalma zilletine düşülmemesi gerektiğini ifade ederek Türkiyeli yetkililerin bu sessizliğine bir anlam veremediklerini dile getirdiler.

Van Ulu Cami önünde kitlesel basın açıklamasıyla ABD ve İsrail destekli filme tepki gösteren Van Peygamber Sevdalıları Platformu adına açıklamayı okuyan Levent Dalgın, Müslümanların bu konuya karşı daha duyarlı olması gerektiğinin ve Pazar günü Peygamber Sevdalıları Platformunun Diyarbakır İstasyon Meydanı`nda yapılacak mitinge herkesin katılması gerektiğine işaret etti.

Basın açıklaması sonrası tepkilerini dile getiren Kasım Akkoş, İsrail`i ve Amerika`yı yaptıkları bu saldırılarından dolayı lanetlediklerini belirterek, \"Allah`ın izniyle en kısa sürede dünya Müslümanları çıkarak onların yüzlerine hakikati haykıracaklardır\" dedi.

Tepkisini dile getiren Mevlüt Ateş ise Allah Resulü`ne mallarımızla, canlarımızla kurban olmanın gününün geldiğini ifade ederek, \"İsrail`i lanetliyoruz. Şimdi Resulü Ekrem için çalışmasak ve tepkimizi göstermezsek ne zaman tepki gösterecek ne zaman karşı duracağız \"dedi.

Süleyman Ateş, Müslümanların birlik olmaları durumunda İsrail ve Amerika`nın bir şey yapamayacağını belirterek, \"Müslümanlar bu gün birbirlerini onların silahlarıyla vurup öldürüyorlar. Bizler Müslüman`ız, Müslümanlar birbirlerini ayrı görmemeli birlik ve beraberliklerini muhafaza etmeleridirler. Buna karşı en sert bir şekilde tepkilerini dile getirmelidirler\" diye konuştu.

Mehmet Tetik, tüm Müslümanların birlik ve beraberlik içerisinde Pazar günü yapılacak olan mitinge katılmalarının gerektiğini belirterek, \"Amerika ve İsrail`in karşısında Müslümanların güçlü bir şekilde tepkilerini ortaya koymaları gerekir. Bu gün Allah Resulü için tepkimizi ortaya koymanın zamanı gelmiştir\" dedi. (Fikret Özkan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir