• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Şimdi Peygamber`e(sav) Sadakat Zamanı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Hz Peygambere(sav) hakaret filmi, İslam dünyasında büyük bir infiale neden olurken Peygamber Sevdalıları Platformu düzenleyeceği devasa mitingle Hz Peygambere(sav) ve İslam`a yapılan hakaretleri protesto edecek.

 

Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır Koordinatörlüğü tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında, halkı Kutlu Doğum`ların aşkı ve heyecanlıyla İstasyon meydanına bekledikleri ifade edildi.

 

Açıklamada ``Peygamberimiz(s.a.v.)`e Sadakat`` adlı miting hazırlıklarımız büyük bir özveri ile devam etmektedir. Hazırlıklarımız devam ederken bu konuda Yüce Rabbimizin bizi yardımıyla desteklemesi için tüm kardeşlerimizden dua talebinde bulunuyoruz.\" denildi.

 

Hz Peygambere(sav) daha önce de hakaretlerin yapıldığının hatırlatıldığı açıklamada \"Müslümanların malumudur ki daha önce de birçok defa Peygamber Efendimiz (sav.)`e çeşitli şekillerde hakaretler yapılmıştı. Ama ilk defa bu kadar ağır bir üslup kullanılarak Peygamber Efendimiz(sav.)`e ,pak ailesine, sahabelerine(Ridvanullahi aleyhim) ve müslümanlara hakaret edilmiştir.Bundan dolayıdır ki dünyanın her yerinde Müslümanlar, güçleri oranınca Peygamberlerine olan sevgi, vefa ve sadakatlerinden dolayı-canlarını feda etme pahasına-bu hakareti kınamak ve lanetlemek için çeşitli faaliyetler düzenlediler ve halen de bu faaliyetler devam etmektedirler. \" denildi.

 

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi : \"Biz de Peygamber Sevdalıları Platformu olarak Peygamber Efendimiz(sav)`in şahsında tüm İslam Alemine yapılmış olan bu hakaret ve terbiyesizliği asla kabul etmeyeceğimizi ilan etmek; uğrunda ölmeye değer Peygamber Sevdamızı bir kez daha dünyaya haykırmak amacıyla büyük bir miting düzenleme hazırlıklarımızı sürdürürken tüm müslümanlara da şu çağrıda bulunuyoruz:

Ey Müslümanlar!
Peygamberimiz(sav)`e, ehl-i beytine , ashabına ve tüm müslümanlara yapılan bu hakarete sessiz kalmayın.

Gelin hep birlikte;
Âlemlere Rahmet olarak gönderilen ve insanlığı cehaletten, zulümattan kurtaran adalet timsali Peygamber Efendimiz(sav.)`e karşı ahdimizi yenileyelim.

Gelin hep birlikte;
kanımızın son damlasına, ömrümüzün son anına kadar onun yolunu sürdüreceğimizi, nerden gelirse gelsin şahsına ve davasına yapılan hakaretleri asla kabul etmeyeceğimizi hep birlikte haykıralım.

Gelin hep birlikte;
erkek ve kadınlarımızla, geçlerimiz ve yaşlılarımızla Aziz Peygamberimiz(sav.)`e yapılan bu çirkin ve insanlıktan uzak hakaretlere karşı durup sesimizi ve sevdamızı tüm Allah(cc.) ve Resul`ünün düşmanlarına gösterelim.

Gelin hep birlikte;
İslam düşmanlarını lanetleyelim ve tepkimizi bütün dünyaya ilan edelim.

Haydi Peygamber Sevdalıları!
Şimdi Peygamberimiz(sav.)`e Sadakat Zamanı!
Haydi müslümanlar!
Kutlu Doğum Miting`leri heyecanı ve aşkıyla Hep birlikte Diyarbakır İstasyon Meydanında buluşalım.\"
(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir