• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
`Peygambere Saygı` Basın Açıklamasına Davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Amerika`daki bir Kipti tarafından çekilen Peygamber Efendimize ve İslam`a hakaret içeren `Müslümanların Peygamberi Muhammed` filmine tepkiler İslam Coğrafyası`nın her tarafından gelmeye devam ediyor.
 
Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü, söz konusu hakaret film ile ilgili olarak "Peygambere Saygı" adıyla kitlesel basın açıklaması yapacak. 15 Eylül Cumartesi günü saat: 16.30`da Gülistan Caddesi İnsan Hakları Anıtı önünde yapılacak basın açıklamasına katılımın yoğun olması bekleniyor.
 
Peygamber Sevdalıları Platformu Batman Koordinatörlüğü`nden yapılan açıklamada, birkaç sene önce karikatür krizi ve Kur`an yakma hadiseleriyle Müslümanların en yüce değerlerine hakaretlerde bulunan küstah Avrupa, İsrail ve Amerika`nın, bu defa da bir Kıpti tarafından çekilen bir filmle Müslümanlara olan düşmanlıklarını ve kinlerini kustukları belirtildi.
 
Açıklamanın devamında, bu yeni senaryonun hiç şüphesiz öncekilerin bir devamı olduğu, Müslümanları tahrik etmek ve bazı karanlık hesaplar için yaptıkları sistematik saldırılardan bir saldırı olduğu belirtilerek, "Peygamber Sevdalıları Platformu olarak Hz. Muhammed`e (S.A.V) yönelik bu melun ve alçakça saldırıyı bu Cumartesi günü saat: 16.30`da Gülistan Caddesi`nde yapacağımız `Peygambere Saygı` adlı kitlesel bir basın açıklamasıyla halkımızla beraber telin edeceğiz. Bu basın açıklamasına hep beraber ses vermeye davet ediyoruz" denilerek, tüm Batmanlılara çağrıda bulunuldu.
Konuyla ilgili hazırlanan el ilanlarında söz konusu iğrenç filmle ilgili olarak, "Ey Müslüman! Siyonist İsrail`in parasını ödediği ve Amerika`da gösterime giren bir filmde Hz.Muhammed`e (S.A.V.) hakaret ve saldırıda bulunuldu. `Peygambere Saygı` basın açıklamasına sizleri bekliyoruz" şeklinde halk kitlesel basın açıklamasına davet edildi. (Veysi Demir - İLKHA)

Haydi! Peygamberimize `Ahde Vefa` Göstermeye

Akdeniz Peygamber Sevdalıları Platformu, İsrail asıllı Amerikan film yapımcısı Sam Bacile`nin Hz Muhammed`e (sav) hakaret içeren `Müslümanların Masumiyeti` adlı filmini, yarın Cuma namazı çıkışında yapacağı kitlesel basın açıklamasıyla protesto edecek.

ADANA - Akdeniz Peygamber Sevdal ahde vefamızı yerine getirebilmek için yarın Beş Ocak Meydanında Kemeraltı Camiinde kılacağımız Cuma namazını müteakip kitlesel bir basın açıklaması düzenleyeceğiz.

Tüm peygamber aşıklarını efendimize ahde vefa göstermeye çağırıyoruz" şeklinde konuşu.
(Mustafa Çiçek - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir