• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Cami-Der`den Peygambere Hakarete Sert Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLURFA - Viranşehir ilçesinde faaliyetlerde bulunan ve aynı zamanda İnsani Hak ve Özgürlükler Platformu (İNHAP) üyesi de olan Cami-Der, ABD`de yapılan ve İslam`ın mukaddesatına saldıran bir film yapılmasını sert bir dille kınadı.
 
Dernek başkanı Mehmet Acet tarafından yapılan açıklamada; İslam ümmetinin suskunluğunun ve gafletinin bedelini ödediğini belirterek, "Kâfirler yıllardır İslam âlemini aşağılamakta ve bulduğu her fırsatta kinini kusmaktadır. Yaptıkları işgaller, katliamlar, komplolar, tecavüzler ve yıkımlar yetmiyormuş gibi yine peygamber efendimize ve aziz dinimizin mukaddesatına görsel olarak dil uzattılar. Bu alçak saldırılar ile nabız yoklamasında bulunuyorlar. Eğer bu alçaklık karşısında suskun kalır ve onların yaptıklarına pişman etmesek, daha benzer birçok alçaklığa imza atacaklardır. İslam`a yapılan bütün saldırılarda olduğu gibi bu çirkef saldırının perde arkasında yine Siyonizm`in alçak çehresi mevcuttur" dedi.
 
İslam âleminin bu alçak saldırı nedeni ile meydanlara inmiş olmasına rağmen Türkiye`deki Müslümanlardan hiçbir kıpırdanma olmamasının düşündürücü olduğunu ifade eden Acet, "Bu sessizlik yıllardır ülkemizde uygulanan diyalog ve ılımlı İslam projesinin sonucu mudur acaba?" diye sordu.
 
Bütün Müslümanlara da çağrıda bulunan Acet; "Müslümanlar yekvücut olup en üst seviyeden tepkilerini ortaya koymalıdır. Ülkemizde yaşayan Müslümanlar ve İslami camialar birleşerek bu rezilliğe tepkilerini en üst seviyeden ortaya koymalıdır." ifadelerini kullandı.
 
Dernek Başkanı Mehmet Acet, son olarak, "Yapılan bu alçak saldırıyı şiddetle kınıyor ve bütün Müslümanların bu alçaklığa karşı durmalarını bekliyoruz." dedi. (Sabri Acet - İLKHA)
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir