• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.464
  • ...
Zabıta Bayramda Seyyara Göz Açtırmayacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MANİSA - Zabıta Müdürlüğü Ramazan Bayramı`nda halkın herhangi bir sorunla karşılaşmaması ve huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla önlemlerini arttırdı.

Zabıta Müdürlüğü`nde gerçekleştirilen toplantıda alınan önlemlerle ilgili açıklamada bulunan Zabıta Müdürü Aydoğan İra, \"Bayramda halkın huzurunu sağlamak bizim başlıca görevimiz. Bu nedenle sorumlu arkadaşlarımızla bir araya gelerek, alacağımız önlemleri değerlendirdik. Şu ana kadar herhangi bir sorun gözükmese de, halkın özellikle şehir dışından gelen seyyar satıcılara itibar etmesinler. Bu kişilerden aldıkları ürünler sıkıntılı çıkıyor ve değiştirme imkânları da olmuyor. Bunun yerine Manisa`da vergisini, kirasını ödeyen işyerlerinden alışverişlerini yapsınlar\" dedi.

Bayramda Ekiplerimiz Çalışacak
Zabıta Müdürlüğü olarak bayramda mesaiye ara vermeyeceklerini belirten Zabıta Müdürü İra, \"Halkın herhangi bir sorunla karşılaştıkları takdirde, 153 nolu hattımızı arayıp şikâyetlerini iletebilirler. Şahsım ve kurumum adına halkımızın huzurlu ve refah bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum\" dedi. (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir