• DOLAR 32.194
  • EURO 34.73
  • ALTIN 2447.39
  • ...
Adana Basınından Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA -17 Ağustos 2012 Cuma Günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ADANA 5 OCAK GAZETESİ: ADANA BAYRAMA HAZIR
Adana`da halkın huzurlu ve güven içerisinde bayram geçirmesi amacıyla bir dizi tedbir alındı. Adana Valiliğinden yapılan açıklamada, 19 Ağustos 2012 Pazar gününden ibaren başlayan Ramazan Bayramı tatili nedeniyle emniyet, asayiş, trafik, sağlık, belediye, iletişim, elektrik, özel idare, karayolları, demiryolları ve diğer hizmetlerle ilgili olarak kamu kurum ve kuruluşları açısından vatandaşlarımızın herhangi bir sorunla karşılaştıklarında gereken kolaylığı sağlamak amacıyla, valilikçe tedbirler alındı.

Kasım Gülek`te İbretlik Kaza
Kadın sürücü, üst geçitte seyir halindeyken bir otomobilin çarpması sonucu yoldan çıkarak köprüden aşağı uçtu. Kaza, Merkez Seyhan ilçesindeki Kasım Gülek Köprüsünde meydana geldi. 01 BSAN 67 plakalı aracın yönetimindeki ismet Sertdal(26) köprü üzerindeki çalışma nedeniyle yol üzerinde bulunan kaldırımlara çarpmamak için ani manevra yaparak 01 BN 615 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hâkimiyetini kaybeden Beyza Aksan ve aracın içindeki 2 kişi köprünün demir korkuluklarını kırarak aşağı uçtu. Kazada yaralanma olmazken, kaza esnasında hareket halinde tren olmaması faciayı önledi.

Aldırmaz Gece Denetiminde
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, gece geç saatlerde çalışarak Ziyapaşa Bulvarında asfalt çalışması yapan ekibi denetledi. Ziyapaşa Bulvarına giden ve buradaki asfalt çalışmaları hakkında bilgi alan Zihni Aldırmaz`a bulvarda yapılan çalışmalardan dolayı esnaf ve vatandaşlar teşekkür etti.

TOROS GAZETESİ: ALDIRMAZ MECLİS`İ PANAYIRA ÇEVİRDİ
MHP Grup Sözcüsü Ahmet Aslan, Başkan Vekili Zihni Aldırmaz`ın meclise katılmamasını eleştirdi, ev ve işyeri katı atık bedelinin Optimun, CarrefourSA, ve Real`den daha fazla olduğunu söyledi.

Müslümanlardan Özür Dileyin
MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Kuzey Afrika ve Ortadoğu`da Haçlı Siyonist Projesi BOP`un Müslüman kanı döken çalışmalarına aktif destek veren AKP Hükümetini uyararak \" Müslümanlara ihaneti bırakın, aslınıza rücu edin\" dedi.

Afet Ülkesi Olmaktan Kurtulamadık
17 Ağustos 1999 Marmara depreminin 13. Yılında da yerleşim birimlerini tehdit etmeye devam eden afet riskleri ile giderildiğini belirten TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Dr. Mehmet Tatar, \" geçen 13 yılda da afet yönetim sistemimiz hala çözümün değil sorunun bir parçası olmaya devam etmektedir\" dedi. (Mustafa Çiçek- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir