• DOLAR 32.482
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2440.958
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`da yayımlanan gazetelerden bazı haber başlıkları şu şekilde;

VAN OLAY GAZETESİ: \"BU AH SİZİ YAKACAK\"
28 Şubat sürecinde İslami hassasiyetlerinden dolayı rejimin hışmına uğrayan ve 14 yıla yakın bir süredir tutarlı hiçbir neden gösterilmeksizin cezaevlerinde süründürülen Hizbullah mahkumlarının aileleri ve çocuklarına sevk adı altında yaşatılan sürgün zulmüne karşı tepkilerini dile getirirken, yaklaşan bayramı bir bayram tadında yaşamalarının engellenmesini vicdansızlık olarak değerlendirdiler.

Kurs Öğrencileri Arasında Bilgi Yarışması Düzenlendi
Yeni Hatuniye Camii Yaz Kur`an Kursu öğrencileri arasında düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Az Hasarlı İsim Listesi İnternette
Van valiliği yaptığı açıklamada hasar tespit raporlarında ismi geçen vatandaşların isim listesini internetten öğrenilebileceğini duyurdu.

VAN POSTASI: VAN KALESİ`NİN TAŞLARI EDREMİT`TEN
İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Van Bölgesi Tarih ve Arkeoloji Merkezi Müdürü Yrd Doç. Dr. Erkan Konyar, 1. Sarduri tarafından yapılan Van Kalesi`nin duvar taşlarının Edremit ilçesinden getirildiğini söyledi.

Gevaşt`ta Sebze ve Meyve Üretimi
Van`ın Gevaş ilçesinde üretilmeye başlanılan organik karpuz ve kavunlar, manavlar yerine direk tarladan satılmaya başlandı.

VANGÖLÜ EKSPRES: İMO`DAN DEPREM AÇIKLAMASI
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Van Şubesi Başkanı Serhat Baran Özaydın, 17 Ağustos 1999`da meydana gelen Marmara Depremi`nin 13. yıldönümüne ilişkin bir değerlendirme yaparak, \"Deprem, tek bir gecede on binlerce insanın hayatını alt üst etmiş, yol açtığı şokun ardından yaşanan çaresizlik toplumsal bir travmaya dönüşmüştür\" dedi.

CHP Milletvekilleri Van`da
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekilleri, incelemelerde bulunmak üzere Van`a geldi.

BÖLGE: DEVLETE ZARARI EN AZ 4 TRİLYON
Gazetecilerle iftarda buluşan VATSO Başkanı Nadiroğlu, K Belgesi yolsuzluğuna değindi.

Altın hırsızları yakalandı
Van`da önceki gün il dışında gelerek kuyumculara altın satmaya çalışan şahsın altınlarını çalan 3 zanlı, film sahnelerini aratmayan operasyon sonucu yakalandı.

VAN HAVADİS: \"EĞİTİMLER EKONOMİYE KATKI SAĞLAYACAKTIR\"
Van Demirciler Tornacılar ve Tamirciler Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı İdris Karael, iş kuracaklara büyük müjdesini açıkladı.

MEDYA VAN: DEPREM BÖLGESİNDE BAYRAM CANLILIĞI
Ramazan Bayramına sayılı günler kala deprem bölgesi Van`ın çarşı ve pazarındaki alışveriş yoğunluğu dikkat çekiyor. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir