• DOLAR 32.56
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2440.142
  • ...
PKK ve uyuşturucu operasyonları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş'ta PKK ve uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlar gerçekleştirildi. Konuya ilişkin Valilikten yapılan açıklamada, PKK'ye yönelik gerçekleştirilen operasyonda 13 kişinin gözaltına alındığı, uyuşturucu operasyonunda ise 3 kişinin tutuklandığı bildirildi.

13-14 Şubat 2019 tarihinde Bulanık ve Korkut ilçelerinde PKK'ye yardım ve yataklık eden şahıslara yönelik icra edildiği belirtilen operasyonlarda 13 şahısın yakalandığı ve şüpheli şahıslara ait ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda silah ele geçirildiği dile getirildi.

Açıklamada, "Bir kalaşnikov piyade tüfeği,  5 kalaşnikov piyade tüfeğine ait şarjör, 122 adet 7,62 mm. çapında kalaşnikov piyade tüfeğine ait fişek, 4 ruhsatsız tabanca, 4 tabanca şarjörü, 151 tabanca fişeği, 4 ruhsatsız av tüfeği, 37 av tüfeği fişeği,  bir hücum yeleği, 65 paket bandrolsüz sigara ve muhtelif miktar örgütsel doküman ve giysi ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında, durdurulan bir araçta yapılan arama sonucunda üzerlerinde uyuşturucu bulunan 3 kişinin de tutuklandığı aktarılarak, "Diyarbakır ilinden ilimize gelen bir araç içindeki 3 şahsın yapılan üst aramasında; şahıslardan birinin vücuduna sarılı vaziyette 1 kilogram 174 gram toz esrar maddesi ele geçirilmiş olup şahıslar çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanmışlardır." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir