• DOLAR 32.388
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2326.544
  • ...
Yarım kalan üniversite camisini Diyanet destekleyecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş ve Batman İl Müftüsü Turgut Erhan, Batman Üniversitesi Camii'sinin tamamlanması için Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ı makamında ziyaret etti.

Batman Üniversitesi, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle 2012 yılında temeli atılan caminin geçen sürede tamamlanamadığını belirten Rektör Durmuş, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Batman Üniversitesi Camii'nin tamamlanması için desteklerini talep ettiklerini belirtti.

Camii inşaatının fiziki olarak yüzde 60 tamamlandığını ifade eden Rektör Durmuş, caminin ibadete açılmasının önemine değinerek, öğrencilerin ibadet edebilecekleri güzel bir mekânın tamamlanmasını Diyanet İşleri Başkanından talep ettiklerini ve Başkanı Batman'a Üniversiteye davet ettiklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Erbaş, ziyaretleri nedeniyle Rektör Durmuş ve İl Müftüsü Erhan'a teşekkür ederek, caminin bir an önce tamamlanması için gerekli desteğin imkânlar ölçüsünde verileceğini belirtti. (Mehmet Sait Çelik –İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir