• DOLAR 32.271
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2464.432
  • ...
SON DAKİKA
Zeytinburnu-Der Kadir Gecesini İhya Etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mübarek Kadir gecesinde indirilen Kur`an-ı Kerime her kimse hizmet ettiyse izzet sahibi olmuştur. Arapların risalete olan fedekarlıklarının sonucunda davanın yayılmadığı bir toprak parçası kalmamıştır.

Kadir Gecesi Nurettin Hocanın yaptığı sohbet, indirilen Hatimler, kılınan namazlar ve yapılan dualarla ihya edildi.

Hoca, Ku`an`ın yaşantımızın bir reçetesi olarak indirilen bu gecede insanlığın kurtuluş projesi olmuştur. Bu gecede indirilen Kur`an-ı Kerim ile kim hükmettiyse İslama hizmet ettiyse sınır tanımaksızın islam topraklarını genişlemiş ve Kur`an sayesinde izzet sahibi olunmuştur.

Arapların kurtuluş reçetesi olan Kur`an`ı hayatımızın bir reçetesi halinde olmalıdır. Kur`an ölüler için okunup ölümleştirilecek bir kitap olmadığını, islam düşmenlarının elimizden kitabımızı almakla ancak İslam topraklarında hüküm sürebilmişlerdir.

Son olarak yapılan duada mağfiret,af dilendi, Allah`u Tealadan, zulüm altında olan bütün müslümanların kurtuluşu için, Suriye,Arakan,Filistin ve zindanlarda bulunan suçları Allaha iman ve İslama hizmet için tutsak tutulan bütün müslümanların, yeryüzündeki bütün müslümanların kurtuluşu ve zalimlerin bertaraf olmaları için dualara AMİN denilerek, proğram sonlandırıldı.

Zeytinburnu-DER

Bu haberler de ilginizi çekebilir