• DOLAR 32.239
  • EURO 34.846
  • ALTIN 2416.487
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da 01 Ağustos 2012 Çarşamba günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle: ,

ADANA HABER GAZETESİ: Katı Atık Bedeli Yargıda
CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, Evsel Katı Atık Bedelinin iptali için İdare Mahkemesi`nde dava açtı. Demirçalı, Belediyelerin birinci görevi halı sömürüp onun üzerinden kazanç sağlamak olmadığını anımsatırken, bu uygulamanın yargıdan döneceğine inancının tam olduğunu söyledi.

Değişiklikleri İyi Değerlendirelim
AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, son 10 yılın en önemli kanun değişikliklerini yaptıklarını belirterek, \"Halkımıza yeni kazanımlar sağlayan bu değişiklikleri iyi değerlendirelim ve bölgemizi ilgilendiren konuları vatandaşlarımıza aktaralım\" dedi.

Vinç Kiralayıp Demir Çaldılar
Adana`da Amca-Yeğen 270 TL`ye kiraladıkları vinç ve kamyon ile bir inşaatın önündeki 2 ton demiri çalıp 2 bin 500 TL` ye sattıktan sonra yakalandılar.

KENT GAZETESİ: Haberler Art Niyetlidir
Bir süredir yerel bir televizyon kanalında Yüreğir Belediyesiyle ilgili olarak yapılan haberlerin tamamen art niyetli ve yalan olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, \"Belediyemiz aleyhinde çirkin, art niyetli, seviyesiz, çarpıtma ve iftiralarla dolu yapılan haberler maksatlı olarak kaleme alınmıştır\" dedi.

Bütün Bunlar Normal Bir Türkiye Görüntüsü Değil
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, \"Eli kanlı katillerle çay-kahve içen zihniyetin, diğer taraftan katillerle mücadele eden polisimize suçlu muamelesi yapması ibretlik bir hadisedir\" dedi.

İncirlik Hava Üssü`ne Yeni Radar Sistemi
Adana`daki İncirlik Hava Üssü`ne yeni taşınabilir Doopler Radar Sistemi kuruldu. İncirlik Hava Üssü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, eski Taktik Hava Radar Sisteminin yerini yeni taşınabilir Doopler Rdar Sisteminin aldığı Doopler Radar Sisteminin Avrupa`da ilk olarak ABD Hava Kuvvetlerinde kullanıldığı bildirildi. Açıklamada, yeni Radar Sisteminin ABD ve İncirlik`teki Türk Hava Kuvvetleri tarafından ortak kullanılacağı ve hava tahminlerinin artacağı bildirildi. (Mustafa Çiçek - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir