• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Gaziantep Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP - 4 Temmuz 2012 Çarşamba Gaziantep Yerel basınında öne çıkan bazı haber Özetleri şöyle;

AYINTAB GAZETESİ: Senaryo Aynı oyuncularda!
Saddam`ı Devirme bahanesiyle terör örgütünü kuzeyimize yerleştiren yapı,şimdi de Esad`ı devirme gerekçesiyle Suriye`ye kuruluyor.

Sınırda Füzeler İçin Mevzi Kazılıyor
Kilis`te Suriye sınırındaki öncü pınar sınır Karakolu`na konuşlandırılan `Atılgan` ve `Zıpkın` modeli stinger füze bataryaları için mevzi kazılıyor. Sınırın sıfır noktasında iki iş makinesi tepelik alanda araziyi düzeltmeye başladı.

Çocuk İçin Adresin Farklı Gösterene Ceza
MEB, Çocuğunu çeşitli gerekçeyle okula kayıt ettirmek için ikamet adresini farklı gösteren veliye 500 TL para cezası verecek.

PUSULA GAZETESİ: Fıstık Emekçileri
Üreticisinden tüccarına, ürün içinde kullananından komisyoncusuna kadar herkesin kazandığı Antep fıstık Gaziantep`in kenar mahallelerinde yaşayan kadınlar için de umut kapısı. Hemen her kapının önünde yükselen çekiç sesleri, çocukların eğlencesi olsa da kadınlar için evine yapacağı katkı demek.

Telgraf Gazetesi: Suriye bize muhtaç
Sanayide değişimin kendi içinde belli bir hızla gerçekleştiğini belirten AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, değişimi hızlandıracak bir sürece ihtiyaç olduğuna söyledi. Koçer Suriye ile ilgili gelişmelerin bölge ihracatını etkilemeyeceğini, açığın farklı ülkelere yapılacak tek bir ürün ihracatı ile dahi kapatılabilecek küçüklükte olduğunu söyledi.

Mahkumluktan Patronluğa
Gaziantep`te yürütülen ``Adaletin şefkatli eli`` projesiyle girimcilik ve mesleki eğitimlere katılan eski 21 hükümlü, kendi iş yerini açmayı planlıyor.

HAKİMİYET GAZETESİ: Vicdansız Aranıyor
Gaziantep`te yolun karşısına geçerken bir otomobilin çarpıp ağır yaraladığı 39 yaşındaki Seyit Kılıç`ın beyin ölümü gerçekleşirken, kardeşi Mesut Kılıç, fren bile yapmadan kaçan sürücünün peşine düştü.

Şehir Hastanesi ihale sürecinde
Sağlık Bakanlığı`nın kamu-özel ortaklığıyla kurmayı planladığı şehir hastaneleri kapsamında bin 870 yataklı Gaziantep Şehir Hastanesi inşa edilecek.

ZAFER GAZETESİ: Ramazan Topu Patladı: 4 Yaralı
Gaziantep`in Nizip ilçesinde İtfaiye Müdürlüğü`nde Ramazan topunun patlaması sonucu yaralananların sayısı 4`e yükseldi. Nizip İtfaiye Müdürlüğü`nde Ramazan topunun patlaması sonucu 3 olan yaralı sayısı 4`e yükseldi. İtfaiye Müdürü Hüseyin Canlı dışında ağır yaralı bulunmazken, itfaiye erleri Adem Taşdemir`in işitme kaybı yaşadığı, Orhan Aslan ve Barış Çakmak`ın da hafif sıyrıklarla yaralandıkları bildirildi. (Şefik Mert-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir