• DOLAR 32.555
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2443.801
  • ...
Kursiyerler Sertifikalarını Aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman Üniversitesi, Batman İş- Kur ve Batman Esnaf Sanatkârlar Odalar Birliği (BESOB) iş birliğiyle açılan \"Meslek Edindirme Kursları\" sona erdi. Metal, oto elektrik, oto bakım, sıhhi tesisat, motor teknisyenliği dallarında eğitim gören 180 kursiyer sertifika almaya hak kazandı.

Meslek edindirme kurslarındaki kursiyerler sertifikalarını, Batman Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Abdüsselam Uluçam, İş-Kur Batman Müdürü Besim Eviz ve BESOB Başkanı Hadi Boğadır tarafından aldı.

Törende konuşan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, \"Batman`ın istihdamına yönelik mesleki kurslara desteğimiz her zaman olmuştur, olmaya da devam edecektir. İş-Kur ve BESOB iş birliğiyle açılan meslek edindirme kurslarında kursiyerler bugün sertifika alıyorlar. Aldığınız sertifikaları hiçbir zaman küçümsemeyin çünkü iş hayatınızda onlar sizin bir bileziğiniz olacaktır\" dedi.

İş- Kur Batman Müdürü Besim Eviz ise \"Bizler kurslarda balık yemesini değil balık tutmasını öğretiyoruz. Çalışma hayatı zorludur. Bu nedenle böyle kurslar her zaman gençlerimizin iş hayatında büyük katkılar sunacağına inanıyorum\" dedi. (Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir