• DOLAR 32.457
  • EURO 34.744
  • ALTIN 2436.398
  • ...
İşten Çıkarılan 44 Kişi İşe Alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Geçtiğimiz hafta Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde taşeron firmanın değişmesi üzerine işten çıkarılan ve düzenlenen ibranameyi kabul etmeyen 44 kişi, işten çıkarılmış ve bunun üzerine, Batman Kamu Personelleri Tasarım İşçileri Derneği hastane poliklinikleri önünde basın açıklaması yaparak tepki göstermiştiler.

 

Kamu Personelleri Tasarım İşçileri Derneği`nden yapılan açıklamada, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde işlerine son verilen 44 Bilgi İşlem Personelinin tekrar işlerine dönmelerinin sağlandığı belirtildi.

 

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Kamu Personelleri Tasarım İşçileri Derneği Başkanı Sevda Direk, bunun bir ilk olduğunu ve muhtemel sıkıntılarda girişim ve çalışmalarının süreceğini söyledi.

 

Direk; \"Kadın Doğum Hastanesinde çalışan 44 müteahhit elemanın ihale sürecindeki anlaşmazlık çözüldü. Bu süreçte bize yardımcı olan hastanenin Başhekimi Dr. Nuri Kaya`ya, derneğimiz ve bütün taşeron çalışanları adına gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Şu anda 44 çalışandan 1 arkadaşımız henüz işine geri dönmemiştir. Başhekimimiz Sayın Dr. Nuri Kaya bu kişinin de en kısa zamanda işine döneceğini sözünü verdi. İmza atıp tekrar işlerine dönen tüm arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz\" dedi. (Veysi Rüzgar - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir