• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Antep`te Muhtaç Aileler ve Öğrenciler Yararına Kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Merkezi Gaziantep`te bulunan İlim Der (İlim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği) Kırkayak Parkında geliri muhtaç aileler ve öğrenciler için kullanılmak üzere kermes açtı.

 

Kermeste satışa çıkarılan giyim, ayakkabı, kitap, pasta, döner ve mahalli ev yemeklerden elde edilecek gelirle yardıma muhtaç ailelere ve bursa ihtiyacı olan öğrencilere yardımda bulunacağı belirtildi. Kermese sabah saatlerinden itibaren yoğun bir katılım olduğu gözlendi.

 

Hayra vesile olan onu yapmış gibidir
Gaziantep İlim Der Başkanı Mustafa Özaslan yaptığı açıklamada, Amaçlarının karşılıksız olarak insanlara yardımda bulunmak olduğunu belirterek, "Alemlere Rahmet olarak gönderilen Allah`ın Resulü (sav) bir hadisinde `hayra vesile olan onu yapmış gibidir.` buyuruyor. Bu hadis, bizleri hayır hasenat konusunda köprü olmaya teşvik ediyor. Bizler de derneğimizin kuruluşundan bu yana bunu en güzel şekilde uygulamaya çalışıyoruz." dedi.

 

Gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı halkımızdan Allah razı olsun
Özaslan, yıl içinde ilmi seminerler konferanslar ve kutlu doğum etkinlikleriyle hep hakkın ihyası için çalıştıkları vurgulayarak, `Kermesten elde edilecek gelirle yardım istemekten utanan gerçekten mağdur aileleri tespit edip onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Yardım malzemesi veren veya buraya gelip alış veriş yaparak katkı sağlayan bütün hayırseverlerden Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

 

Bugün başlayan Hayır Kermesi Perşembe günü akşam geç saatlere kadar devam edecek.

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/22278.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/22279.jpg

 

Bekir Aslan - İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir