• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Doğubayazıt`ta Kutlu Doğum Etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Doğubayazıt İlçe Müftülüğü tarafından bu gün saat 10.00 da ilçe Stadyumu Kapalı Spor Salonunda Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle, Kuran-ı Kerim yarışması ve kutsal emanetler resim sergisi düzenledi.

 

Kur`anı kerim tilaveti ile başlayan programda ilçe müftüsü M.Salih Geçit açılış konuşmasını yaptı. konuşmasında daha önce bu programı hazırladıklarını, fakat ilçede çıkan olaylardan ötürü bu güne ertelendiğini belirtti.

Programda, Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden Yard.Doç.Dr. Osman Bilgen ve Yard.Doç.Dr. Bekir Köle günün anlam ve önemine ilişkin birer konuşma yaptı.

Konuşma aralarında Grup Rahmet`in okuduğu ilahiler misafirleri çoşturdu.
Konuşmaların ardından Doğubayazıt ve diğer ilçelerden gelen Kuran kursları bayan öğreticileri arasında Kuran-ı Kerimi güzel okuma yarışması düzenlendi.yarışmada dereceye girenlere hediyeler verildi.

 

Programda ilköğretim okulları arası Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle yapılan şiir, kompozisyon ve mektup yarışmasında dereceye girenlere ödüller verildi.

Etkinlik kapsamında salonda açılan resim sergisini gezen vatandaşlar, pogram çıkışında ilçeye getirilen kutsal emanetlerden Sakalı Şerifi ziyaret ettiler.

(Ramazan Zeren - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir