• DOLAR 32.571
  • EURO 34.993
  • ALTIN 2441.78
  • ...
İnzar Dergisi Haziran Sayısı Çıktı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Aylık ilim kültür dergisi İnzar`ın 93. sayısı okurlarıyla buluştu. Dergi bu ayki kapağına; "Hem küfran-ı hem duyarsızlığın zirvesi israf" sözünü taşıdı.

Derginin editör yazısı; "Denizin ortasında dahi olsanız, abdest için gerekli olan sudan fazlasını kullanmanız israftır" sözü ile başlarken; ihtiyaç olmadığı halde veya ihtiyaçtan fazlasını kullanmak Allah`ın (cc) hediyesine saygısızlık olduğu belirtildi.

İnzar bu ay israf konusunu gündemine alırken; dergi yazarlarından Mehmet Şenlik ile Abdurrahim Güneş İslam literatüründe israf ve iktisat konularına değindi. Faruk Hamza En`am 141. ayet ışığında âlimlerin israf ile ilgili yorumlarını kaleme alırken; Dr. Nevaf Tekruri ise kamu malları hakkında titizliğe dikkat çekiyor.

Dr. Abdulgani Yıldırım sağlık açısında aşırı tüketimin zararlarını Hz. Resulullah`ın (as) hadisleri ışığında işlerken; Haziran ayında değinilmeden geçilemeyecek konuların başında İslam düşmanlarının çirkin yüzünü, Müslümanların ise teslim alınamayışlarının sembolü olan Susa Cami yarenlerinin katliamı olduğu ifade edildi.

Dergi; ilmi, sağlık; kültürel, güncel ve edebi konularla 93. sayıda da okurlarıyla buluştu. İnzar Dergisi irtibat numarası: 0212 610 25 80 Web adresi: www.inzardergisi.com E-Posta: inzardergisi@inzardergisi.com (Hamdullah Sevim - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir