• DOLAR 32.565
  • EURO 34.959
  • ALTIN 2445.563
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA- 17 Mayıs Perşembe Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:

Şanlıurfa SEMBOL Gazetesi: Urfa`nın Fıstık Kalitesi ve Verimliliği Artıyor

Nestlé Damak`ın "Paylaşılan Değer Yaratma" yaklaşımı doğrultusunda hazırlanan ve Gaziantep, Şanlıurfa ve Adıyaman çevresini kapsayan çok önemli bir kırsal kalkınma projesi olan `Fıstığınız Bol Olsun` projesi, fıstığa bereket getiriyor.
 
Suruç Suya Hazırlanıyor
GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Harran ovası sulamasında yaptığı hatayı Suruç ovası sulamasında yapmamak için çiftçi eğitimlerini hızlandırdı. GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil, " Harran`da yapılan yanlışlar Suruç`ta yapılmayacak"
 
İpekyol Gazetesi: Amerika`dan Tarihi Uludere İtirafı
ABD`nın çok satan gazetesi Wall Street Journal, Uludere saldırısıyla ilgili çarpıcı iddia.

`Vali`ye Kek İkram Et, Parayı Kap Devri` Sona Erdi

AB Merkezi İhale Finans Birimi tarafından desteklenen, GAP Bölge Kalkınma İdaresi`nce yürütülen `Kadın ve Kadın Sivil Toplum Güçlendirilmesi Hibe Programı` düzenlenen törenle start aldı.
 
Şanlıurfa OLAY Gazetesi: Şanlıurfa SODES`den 165 milyon TL Yardım
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında 6 ile bugüne kadar 165 milyon TL yardım yapıldığını söyledi.

Başbakan Şanlıurfa`ya Geliyor

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa 4.Olağan İl Kongresine katılmak üzere Şanlıurfa`ya gelecek.
 
Şanlıurfa Gazetesi:Meyan Kökü Görücüye Çıktı
Şanlıurfa bölgesinin en çok tüketilen içecekleri arasında yer alan meyan şerbetinin hammaddesi olarak kullanılan meyan kökü, Ceylanpınar ilçesinde satışa sunuldu
(Mehmet Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir