• DOLAR 32.331
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2295.22
  • ...
SON DAKİKA
Ankara`da Hırsızlık Operasyonu: 18 Gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Ankara`da lüks semtlerdeki ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları önü sürülen suç örgütüne yönelik operasyonda aralarında çocuklarında bulunduğu 18 zanlı gözaltına alındı.
 
Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, başkentin lüks semtlerindeki ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları öne sürülen bir çeteyi takibe aldı. Zanlıları yakalayabilmek için özel ekip kuran polis, tatlıcı ve tespihçi gibi davranarak, Çinçin`de 5 ay süreyle teknik ve fiziki takip gerçekleştirdi.
 
Fark edilmemek için metruk bir gecekonduda kalan özel ekip, zanlıların bağlantılarını, çaldıklarını nerede saklayıp, kime sattıklarını tespit etti. Beş ayın sonunda özel harekat polislerinin de aralarında olduğu 200 kişilik bir ekiple Çinçin`e giren polis, 25 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.
 
Operasyonda, çetenin elebaşı konumundaki Osman Ç. (50), Feridun D. (33) ve Adem V. (34) ile birlikte 7`si çocuk 18 kişiyi gözaltına aldı.
 
Zanlıların kaldıkları yerlerde yapılan aramada, çok sayıda LCD televizyon, dizüstü bilgisayar, fotoğraf makinesi, cep telefonu, kol saati, ziynet eşyaları ve 3 ruhsatsız av tüfeği ile 2 tabanca ele geçirildi. 
 
Daha önce de hırsızlık suçundan çok sayıda sabıkası olduğu belirlenen zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 
AA

Bu haberler de ilginizi çekebilir