• DOLAR 32.241
  • EURO 34.793
  • ALTIN 2454.264
  • ...
`Kudüs`ten Menedilmem Azmimi Kıramayacak`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

1948 yılında işgal edilen Filistin topraklarında faaliyet gösteren İslamî Hareket`in lideri Şeyh Raid Salah, işgal altında bulunan Kudüs şehrine bazı şahsiyetlerin yaptıkları ziyaretlerin Kudüs`e ve Kudüs halkına destekten çok işgalciye yaradığını söyledi.

Filistin Enformasyon Merkezi`nin kendisiyle yaptığı röportajda Kudüs muhafızı Şeyh Salah şunları söyledi: “İşgal yönetimi Kudüs’ü Yahudileştirmek ve sözde heykeli dikmek için şu anda histerik bir hal yaşıyor. Kudüs ve Mescidi Aksa’dan menedilmem maneviyatımı kıramayacak. Çünkü biz Kudüs ve Mescidi Aksa’nın tarih boyunca hep galip geldiğine, bugün ve yarın da galip geleceğine inanıyoruz.”

İşgal yönetiminin kendisine karşı uygulamalarına da değinen Şeyh Salah şunları söyledi: “Şu an itibariyle Kudüs’e girmem yasak. Siyonist askeri mahkeme aldığı kararla 10 Haziran’a kadar buraya girmemi yasakladı.”

Şeyh Raid Salah sözlerini şöyle sürdürdü: “Siyonist rejim şu anda Kudüs ve Mescidi Aksa’ya yönelik histeriye yakın kargaşa ve kafa karışıklığı yaşıyor. Sebebi de gayet basit. Çünkü Arap ve İslam âlemindeki durum 2010 öncesinden çok farklı bir konumda.”

filistinhaber

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir