• DOLAR 32.452
  • EURO 34.756
  • ALTIN 2436.635
  • ...
Konya Kutlu Doğuma Hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Peygamber (sav) Efendimizin kutlu doğumu münasebetiyle Peygamber Sevdalıları Platformu 1 Mayıs Pazar günü saat 13:00 ile 17:00 arasında Edebiyatçı-Yazar Mehmet Ali Gönül ve Araştırmacı-Yazar Mehmet Emre `nin konuşmacı olarak katılacağı Kutlu Doğum Etkinliğini Karatay Karkent Kapalı Pazar Yerinde düzenleyecek.

 

Düzenlenilecek etkinlik ile ilgili bilgi aldığımız Peygamber Sevdalıları Platformu adına Mustazaf-Der Konya Şube Başkanı Nezir Tunç, "Kutlu Doğum Programı çerçevesinde tüm üye ve gönüllülerimiz yoğun bir çalışma sürdürüyor. Platforma bağlı derneklerle Konya`da bir buçuk aydır yapacağımız etkinlik ile ilgili bir çalışma cetveli çıkarıp bu cetvel kapsamında her hafta düzenli olarak toplantılar yapıp 1 Mayıs ta düzenleyeceğimiz etkinlik için Platforma üye dernekler ile görev paylaşımı yaptık. Bu çalışma sonucunda on binlerce el ilanı ve 32 bin adet Özlem Ajansın hazırladığı Kutlu Doğuma özel CD` leri Konya Merkez, bazı ilçe ve beldelerinde dağıttık. Ayrıca bazı sivil toplum kuruluşları, Kanaat Önderleri ve Konya Yerel Basın kuruluşlarına davetiyelerimizi gönderdik." şeklinde konuştu.

 

Başak Mahallesinde ilk defa Platformun kutlu doğum etkinliği düzenlediğini belirten Tunç, "Platformumuza üye olan Başak-Der Konya Başak Mahallesinde ilk defa Kutlu Programı düzenledi." dedi.

 

Platform üyesi derneklere teşekkürlerini sunan Tunç, "Platformumuza üye olan Mustazaf-Der Konya Şubesi, Başak-Der, Kar-Der ve Fatih-Der in yönetici, üye ve gönüllülerine teşekkür eder, çalışmalarının karşılığını Rabbim katında kat kat verilmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

Son olarak tüm Peygamber aşıklarını yapılacak olan Kutlu Doğum Etkinliğine davet eden Tunç, "Konya`daki kardeşlerimizi, bacılarımızı ve tüm Peygamber aşıklarını 1 Mayıs Pazar günü Karatay Karkent Kapalı Pazar yerinde bekliyoruz." şeklinde konuştu. (Emrullah Araz, M.Sait Adiyaman-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir