• DOLAR 32.53
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2436.363
  • ...
"HÜDA PAR denilince insanların gözleri ışıldıyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

24 Haziran Genel Seçim çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR, Türkiye'nin 81 ilinde halk ile bir araya gelip sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir ve HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük, Tokat milletvekili adaylarıyla birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Halkın yakın ilgisiyle karşılanan heyet, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyip desteklerini istedi.

Yapılan ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük, halkın partilerine yoğun bir ilgi gösterdiğini söyledi.

Türkiye'nin 81 ilinde seçim çalışmalarının devam ettiğini belirten Elibüyük, "Hakkâri'den Edirne'ye, Antalya'dan Samsun'a ülkemizin bütün illerinde kardeşlerimizle birlikte sahadayız. Teşkilatımızın olduğu ve olmadığı tüm illerde HÜDA PAR'a ciddi bir teveccüh var. Sahada ülke yönetimine dair ciddi şikâyetlerin olduğunu gördük. Toplumun ciddi şekilde rahatsız olduğu sorunlar var, bunları sahada birebir müşahede ediyoruz. Tabi bunları hükümetin dikkatini çekmek için gündeme getirmeye çalışıyoruz." dedi.

Partilerine halkın ciddi bir teveccüh gösterdiğini ifade eden Elibüyük, sözlerine şöyle devam etti:

"Şu an memleketim Tokat'tayım. Hakikaten HÜDA PAR denilince insanların gözlerinin ışıldadığını görüyoruz. Bu teveccühün sebebi; HÜDA PAR'ın şimdiye kadar ortaya koyduğu söylem ve pratiğinden kaynaklanıyor. Halkımız kutuplaştırıcı, tekleştirici; kendinden olmayanı yok sayıcı üsluptan rahatsız. Ülke idaresinden sorumlu idarecilerden rahatsız. Seçimden seçime gidip kendisini soran, kendisini sadece bir oy pusulası olarak gören siyasetçilerden rahatsız. HÜDA PAR'daki samimiyet, karşılıksız sevgi ve muhabbet ile onların gönüllerine kurmak istediği köprünün farkındalar. Biz bunu bu samimiyetin bir sonucu olarak görüyoruz. Türkiye siyasetindeki en genç, en dinamik en temiz partiyiz. Özellikle sahada gösterdiğimiz bu özgün duruşumuz halkımızın takdirini topluyor." (İLKHA)






























































 

Bu haberler de ilginizi çekebilir