• DOLAR 32.602
  • EURO 34.846
  • ALTIN 2498.144
  • ...
TÜGVA`dan HÜDA PAR`a iade-i ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Mardin İl Başkanı Mesut Çetin ile Nusaybin İlçe Başkanı Mehmet Emin Aydın, HÜDA PAR Nusaybin İlçe Başkanlığına iade-i ziyarete bulundu.

Geçtiğimiz günlerde HÜDA PAR Mardin Milletvekili Adayı Mecvel Tasmanoğlu ve beraberindeki partililer, ilçede faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşlarını (STK) ziyaretler kapsamında TÜGVA Nusaybin Temsilciliğini de ziyaret etmişti.

Memleketin her zamankinden daha fazla hizmete muhtaç olduğu belirten HÜDA PAR Nusaybin İlçe Başkanı Halil Talayhan, sivil toplum kuruluşlarının düşünceleri ve önerilerine çok değer verdiklerini ifade etti.

Talayhan, "Memleketimizin her zamankinden daha fazla hizmete muhtaç olduğu bir dönemde ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının düşünceleri ve önerileri bizim için değerlidir. Bu vesile ile her zaman diyalog halinde olmamız gerektiğine inanıyoruz.  TÜGVA İl Başkanı Mesut Çetin ve İlçe Başkan Mehmet Emin Aydın'ın bize iade-i ziyarette bulunmadaki nazik düşüncelerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz. İnşallah görüşmelerimiz devam edecektir.  Biz HÜDA PAR olarak halkımızın sesi olmaya devam edeceğiz." dedi

Ziyarette konuşan TÜGVA Nusaybin Temsilcisi Mehmet Emin Aydın, HÜDA PAR'ın sivil toplum kuruluşlarına göstermiş olduğu duyarlılığın memnuniyet verici olduğunu belirtti. 

Aydın, "HÜDA PAR İlçe Teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında bizi ziyarette bulunmuşlardı. Bizde buna mukabil kendilerine iade-i ziyarette bulunduk. Siyasi partilerimizin ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarına göstermiş oldukları duyarlılık memnuniyet vericidir. Kendilerine seçim çalışmalarında başarılar diliyoruz. Ayrıca göstermiş oldukları nezaketten dolayı teşekkür ediyoruz." diye konuştu

Ziyarete; HÜDA PAR Nusaybin İlçe Başkanı Halil Talayhan, Başkan Yardımcısı Seyfettin Ağırman, TÜGVA Mardin Temsilcisi Mesut Çetin, TÜGVA Nusaybin Temsilcisi Mehmet Emin Aydın ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. (Cihat Şayık - İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir