• DOLAR 32.312
  • EURO 34.754
  • ALTIN 2388.2
  • ...
Siirt`te "seçim güvenliği" toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

24 Haziran2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin, huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi ve seçmen iradesinin sağlıklı bir şekilde sandığa yansımasının sağlanması amacı ile siyasi parti il başkanlarının katılımı ile Vali Ali Fuat Atik'in başkanlığında seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasında alınması gerekli tedbirlerin görüşülmesi amacıyla, Siirt Valisi Ali Fuat ATİK Başkanlığında, Vali Yardımcısı Yunus Koç ve Siirt'te seçime katılan siyasi parti il başkanlarının katılımı ile "Seçim Güvenliği Toplantısı" yapıldı.

Toplantıda konuşan Vali Ali Fuat Atik, seçim güvenliği ile ilgili ilk toplantının daha önce Mayıs ayında ilgili tüm kurumların katılımıyla gerçekleştirildiğini belirtti.

Seçimlerin huzur ve güven ikliminde gerçekleşmesini arzu ettiklerini kaydeden Atik, "Seçime girecek tüm partilerin seçim propagandası yaparken, birbirlerine karşı saygılı ve hoşgörülü davranması gerektiğine" dikkat çekti.

Seçimlerin huzurlu, güvenli bir atmosferde yapılmasını hedeflediklerini kaydeden Atik, "seçim sürecinde her türlü güvenlik tedbirinin alındığını, kamu düzenini ve esenliğini bozmaya yönelik hiçbir hukuk dışı eyleme kesinlikle izin verilmeyeceğini" sözlerine ekledi.

Seçime katılan siyasi partilere başarılar dileyen Atik, seçimlerin hayırlı olmasını temenni etti. (Murat Orhan-İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir