• DOLAR 32.55
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2433.301
  • ...
"Seçmen doğrudan yana tercihini yapmalı"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Bitlis milletvekili adayları Cengiz Karakaya ve Celal Gül, beraberlerindeki heyetle birlikte kentte faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın mensupları ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerini ziyaret etti.

Heyet, ilk ziyaretini Anadolu Ajansı Bitlis Bürosu'na yaptı. Heyeti karşılayan Anadolu Ajansı Bitlis Temsilcisi Şener Toktaş, kendilerine yapılan ziyaretten dolayı adaylara teşekkür ederek, başarı temennisinde bulundu. Adaylar ise seçim sürecinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardında adaylar, kentte faaliyet yürüten Yeni Bitlis Gazetesi'ni ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar ve projeleri hakkında bilgi verdiler.

Basın ziyaretlerinin ardından adaylar, Diyanet Sen Bitlis Şubesini ziyaret etti. Heyeti, Diyanet Sen Bitlis Şube Başkanı Behzat Durak ve üyeler karşıladı.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi veren HÜDA PAR Bitlis milletvekili adayı Cengiz Karakaya, seçmenin artık güçten yana değil, doğrudan yana tercih verme vaktinin geldiğini hatırlatarak, 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

"Artık seçmen güçlüden yana değil, doğrudan ve hizmetten yana tercihini yapmalı"

Karakaya, "Biz davamızı, projelerimizi ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Halkımız bizleri çok iyi tanıyor. Bize rakip olan diğer partilerin adaylarını da iyi tanıyor. Memleketimizin geldiği noktayı da burada yaşayan insanlar çok iyi biliyorlar. Bir köy haline dönüşen kadim kentimizin hak etmediği bu noktaya getirenlere dur demenin zamanı gelmiştir. Üreten bir toplumdan maalesef artık tüketen bir toplum haline getirildiğini hep beraber görüyoruz. Verilen seçim vaatlerinin yerine getirilmediğini, kan ağlayan ve borcunu ödeyemeyecek duruma düşen esnafımızın halini görüyoruz. Artık seçmenimizin iyi düşünmesi lazım. Güçlüden yana değil, haklıdan yana, hizmetten yana tercihini kullanmasını istiyoruz. Tüm bu olumsuzlukların son bulması için 24 Haziran seçimlerinde desteğinizi bekliyoruz." dedi.

Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getiren Diyanet Sen Bitlis Şube Başkanı Behzat Durak, seçimlerin ülke ve millet için hayırlı olmasını temenni ederek, adaylara 24 Haziran seçimleri için başarı diledi. (Şükrü Tontaş-İLKHA) 














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir