• DOLAR 32.566
  • EURO 34.958
  • ALTIN 2443.109
  • ...
Başkent`te Kutlu Doğum Coşkusu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ANKARA - Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi İkra Eğitim Der Ankara şubesi tarafından düzenlenen kutlu doğum etkinliği, saat 16.30` da Sincan`da bulunan Happy Garden Düğün Sarayında gerçekleşti.
 
Kur`an`ı Kerim tilavetiyle başlayan M. Şerif Onuk`un selamla konuşmasıyla devam etti. Türkiye genelinde bu sene yaklaşık 125 noktada kutlu doğum etkinliği gerçekleşeceğini belirten Onuk, bunlardan bir tanesini de Ankara`da düzenlemenin sevinci içerisinde olduklarını söyledi.
 
Daha sonra söz alan araştırmacı yazar M.Şefik Temel, Peygamber Efendimizin cesaret ve fedakarlığı, sünneti seniyeyi anlama ve yaşama konulu duygusal bir konuşma yaptı. Konuşması sırasında salonu hınca hınç dolduran davetlilere duygulu anlar yaşattı.
 
Ardından grup Özlem`in sanatçılarından Selami Güneş ve ekibi söyledikleri ezgilerle salonu coşturdu.
 
Düğün sarayında yer darlığından dolayı çoğu misafirin geri gittiği gözlenirken, program Abdullah Asilsoy Hocanın yapmış olduğu dua ile sona erdi.
 
Program sonrası İlke Haber Ajansı mikrofonlarına konuşan davetliler, "Bu şekilde küçük salonların Peygamber sevdasına yetmediğini bir sonraki seneye programın daha büyük alanlarda yapılmasını platform yetkililerinden talep ettiler."
 
Ankara Nüfusu Kadar Salavat
Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi İkra Eğitim-Der Ankara şubesi tarafından başlatılan Salavat kampanyasında, Ankara`nın nüfusu olan 4.5 milyon kadar salavatın çekilmesi dikkat çekti. (Hafzullah Sevim, Yakup Dede - İLKHA)
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir