• DOLAR 32.511
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2435.258
  • ...
Ağrı Mewlid etkinliği hazırlıkları sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Ağrı İl Koordinatörlüğü 29 Nisan Pazar günü düzenleyecekleri 'Hz. Peygamber'i Anlama ve Sünnetini Yaşama' temalı Mevlid etkinliği öncesi hazırlıklar devam ediyor.

Pazar günü saat 13.00'te Ağrı devlet Hastanesi Karşısında bulunan Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek olan etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Ağrı İl Koordinatörü Arif Yılmaz, hazırlıkları kapsamında şehir merkezinde 1500 adet afiş, 50 bin adet el ilanı dağıttıkları belirterek şöyle konuştu:

"Muhtelif yerlere pankartlarımızı astık. Araştırmacı-Yazar Özkan Yaman'ın kaleme aldığı 'Hazreti Peygamber'den dersler 63 Hadis-i Şerif' adlı kitapçıktan 10 bin adet halkımıza dağıtacağız. Ayrıca anons araçlarımız da etkinlikten 3 gün önce halkımızı etkinliğe davet etmek için çağrıda bulunacaktır."

İnsanlığın içinde bulunduğu manevi çöküşün en büyük sebebinin, Hazreti Peygamberi anlamamak ve O'nu örnek almamaktan kaynaklandığını belirten Yılmaz, "İnsanlığın bu manevi çöküşten kurtulması amacıyla 'O'nu örnek almadıkça insanlık huzur bulamaz' şiarıyla yola çıktık. Bu sebeple Peygamber Sevdalıları olarak Mewlid etkinliklerimizi düzenliyoruz. Allah izin verirse 29 Nisan 2018 Pazar günü Saat 13.00' da Kapalı Spor Salonunda 'Hz. Peygamberi (Aleyhisselam) Anlama ve Sünnetini Yaşama' temalı Mevlid etkinliğimizi düzenleyeceğiz. Bütün Ağrılı hemşerilerimizi yapacağımız etkinliğe bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Mewlid etkinliği için ücretsiz servis hizmetlerinin de olacağını belirten Yılmaz, alana gidecek servislerin kalkış noktaları için şunları söyledi:

Fatih Mahallesi Mezarlık başı, Yüzüncü yıl Mahallesi Arap Durağı, Alpaslan Mahallesi Kantar önü, Yüzüncü yıl mahallesi Köprü başı, Kırıkköprü. (İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir