• DOLAR 32.603
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2415.147
  • ...
O`nu (SAV) En İyi Kim Anlatır? yarışması yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Hazreti Muhammed'i en güzel şekilde anlatabilmek için liseler arası "O'nu En İyi Kim Anlatır" yarışmasının il finali yapıldı.

Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen yarışma, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan tarafından açılış konuşması yapıldı.

İl merkezi ve ilçelerdeki lise öğrencilerince Hazreti Peygamber'in hayatını ve örnek ahlakını içeren metinlerin sahnede ezbere seslendirildiği yarışma, izleyenlerden beğeni topladı.

Yarışma sonunda birinci olan Ağrı Dağı Anadolu Lisesi öğrencisi Aslı İzci'ye bilgisayar ve bisiklet, ikinci olan Yiğit İhsan Eroğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Saadet Filiz'e cumhuriyet altını ve bisiklet, üçüncü olan Taşlıçay Anadolu Lisesi öğrencisi Ruken Akkuş'a yarım altın ve bisiklet hediye edildi. Ayrıca, bütün yarışmacılara çeyrek altın ve bisiklet verildi.

Yarışmaya; Ağrı Valisi Süleyman Elban, Ağrı Vali Yardımcısı Onur Kökçü, Turan, kurum müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. (İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir