• DOLAR 32.284
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Van Valisi Okul Denetledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Vali Karaloğlu, Şemsibey İlköğretim Okulu'na gelişinde İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır ve öğretmenler tarafından karşılandı. Öğrencilerin çiçeklerle karşıladığı Karaloğlu okul müdüründen okulla ilgili bilgiler aldı.

Okul öncesine 36 öğrencinin devam ettiğini öğrenen Karaloğlu, nüfus yoğunluğu olan bir mahalleden okul öncesine devam eden öğrenci sayısının düşük olduğunu, öğretmenlerle birlikte ev ev dolaşarak yeni öğrenciler bulmaları talimatını verdi.

İki sınıftan oluşan anaokulunu gezen ve kullanılan malzemelerin kalitesini inceleyen Karaloğlu, Van'a 4 adet anaokulu kazandıran özel firmaya da teşekkür etti.

"Okul Kantinlerinde Süt Ve Süt Ürünleri Satılacak"
Şemsi Bey Anaokulu'ndan ayrılan Vali Karaloğlu, daha sonra Şemsibey İlköğretim Okulu binasına geçti. İlk olarak öğrenci kantinine giren ve satılan malzemelerin kalitesini kontrol eden Karaloğlu, okul idarecisine kantinde bundan sonra süt ve süt ürünlerinin de satılması talimatını verdi. Öğrencilerin yedikleri ve içtikleri her şeyin kontrol edilmesini isteyen Karaloğlu, tost makinesinin üzerindeki yanmış yağı görünce kantin işletmecisini hijyene dikkat etmesi konusunda da uyarılarda bulundu. (Mahmut Aytekin-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir