• DOLAR 32.489
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2441.803
  • ...
Kutlu Doğum Ayı Nedeniyle Esnaftan Örnek Davranış
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Alemlare rahmet olarak gönderilen Efendimizin Kutlu Doğum ayı münasebetiyle birçok yerde olduğu gibi Bingöl`de de esnaf ve vatandaşlar örnek davranışlarla Kutlu Doğum Haftasını ihya etmeye çalışıyor.

Kutlu Doğum heyecanı birçok yerde olduğu gibi Bingöl esnafını da güzel davranışlara sevk etti. Her yıl kutlu doğum nedeniyle esnafın yaptığı kampanya ve indirimler bu yılda devam ediyor. Bingöl merkez Genç Caddesi üzerinde bulunan Nimetoğulları giyim mağazasında Kutlu Doğum münasebetiyle Nisan ayı boyunca indirimli satışlar başlattı.

Giyim mağazası sahibi Fikri Dargın yaptığı açıklamada, "Her yıl olduğu gibi bu yılda mübarek kutlu doğum ayına girmiş bulunmaktayız. Günümüzde anneler babalar ve çok farklı günler kutlanıyor bu günlere has indirimler yapılıyor.

Bizce asıl yapılması gereken fedakârlıklar ve örnek olma zamanı kutlu doğum ayıdır. Ayın hürmetine Muhammed`i sevdadan dolayı ürünlerimizde bu ay boyunca halkımıza yarı fiyatına satışlara başladık. Bu kampanyada peygamber sevdasına gönül vermiş vatandaşların yararlanmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Esnaf Fikri Dargın, asıl amaçlarının peygamber efendimizin kutlu doğum günü hürmetine bir esnaf olarak yapılacak olan kampanyalara öncü ve örnek olmakla beraber efendimizin kutlu doğumunu yâd etmek olduğunu belirtti. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir