• DOLAR 32.565
  • EURO 34.959
  • ALTIN 2445.563
  • ...
Adana`da Kutlu Doğum Haftası Etkinliği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Adana`da Seyhan Müftüsü Halil Uzun`un başkanlık ettiği Kutlu Doğum Haftası kutlama komitesi vatandaşlara 100 bin kitap ile 571 paket gıda dağıtılacağını açıkladı.

Adana`da Seyhan Müftüsü Halil Uzun`un başkanlık ettiği Kutlu Doğum Haftası kutlama komitesi vatandaşlara 100 bin kitap ile 571 paket gıda dağıtılacağını açıkladı.

10-20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin ve faaliyet programlarının icra edilmesi için istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıda konuşan Seyhan Müftüsü ve Kutlu Doğum Komitesi Başkanı Halil Uzun, "Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından her yıl değişik konu ve gündemle kutlanan Kutlu Doğum Haftasının bu seneki konusunu Kardeşlik Ahlakı ve Kardeşlik Hukuku oluşturmaktadır. Efendimiz Hz. Peygamber (s.a.v)`in Kutlu doğumunu en güzel bir şekilde Seyhan`da kutlanılması hususunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Başta Kur`an-ı Kerim Meali, Hz. Peygamberin hayatı, namaz hocası ve gül motifli hadis kartelası olmak üzere 100 bin kitabı halkımıza dağıtacağız. Sadece bayanlara ve öğrencilere olmak üzere konferanslarımız olacaktır. 571 aileye gıda paketi dağıtacağız. Tüm Kur`an kurslarımızda 20 Nisan Cuma günü kermesler yapılacak. Öğrencilere kitap, defter ve kalem dağıtarak onları sevindirirken, huzur evleri, yaşlılar yurdu ve kimsesizleri ziyaret edip elini öperek hayır duasını alacağız." dedi.

Kutlama Komitesi gazeteci yazar Hasan Basri Yavuz, İmam-Hatip Lisesi Müdürü Muhammed Karaduman, İşadamı Mehmet Akgül, Yeşilay Başkanı Mehmet Aslanbaba, Vaizler Mustafa Çavuşoğlu ve Hatice Çerçi, Şef İlyas Avcı, Din Görevlilerinden Mustafa Kaleağası, Muhammed Topçu, Veli Temel, İbiş Alpaslan, Mehmet Karabulut, Vedat Uşak, Süleyman Topaloğlu, Mesut Harun Aytekin ve İsmail Kara`dan oluşuyor.

haberaktüel

Bu haberler de ilginizi çekebilir